MENIU

Fiul Clejanilor, Fulgy, noi probleme cu fosta iubită, dar și cu poliția

Fulgy, băiatul cel mic al Clejanilor, are din nou probleme cu poliție, după ce fosta lui iubită, Bia Khalifa, a obținut un ordin de protecție provizoriu. Tânăra l-a reclamant pe Fulgy pentru că ar fi amenințat-o. Mezinul Clejanilor a fost protagonistul mai multor incidente violente pe care el le-a provocat, lovindu-și inclusiv tatăl. 

Bia Khalifa a depus plângere pentru amenințare la o secție de poliție din București, potrivit Newsweek, care citează surse apropiate anchetei și a emis ordin de protecție provizoriu. 
 
Femeia le-a spus oamenilor legii că fostul iubit a jignit-o, a denigrat-o pe rețelele de socializare și chiar ar fi  amenințat- și jignită.
 
Situația dintre cei doi a degenerat și s-a transformat într-un schimb dur de replici în presă. Ba chiar Bia Khalifa a spus că a început să primească tot felul de amenințări pe rețelele de socializare și este sunată de numere anonime, conform Spynews.

 

În aprilie anul trecut, Fulgy de la Clejani a fost condamnat la doi ani cu suspendare și să achite daune în valoare de 10.000 de lei.

Mai multe articole despre:
fulgy bia kalifa clejani scandal onlyfans