MENIU

Fiica lui Whitney Houston a murit! Gestul făcut de Bobby Brown după aflarea veştii morţii

<p>Ipoteză şocantă! Fiica lui Whitney Houston a fost ucisă</p>

Fiica lui Whitney Houston a murit! Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântăreţe Whitney Houston şi a artistului Bobby Brown, a murit, duminică, la vârsta de 22 de ani. Primul lucru pe care l-a făcut Bobby Brown după ce a părăsit spitalul a fost să oprească să mănânce. 

Fiica lui Whitney Houston a murit! Astfel, potrivit TMZ.com, Bobby a fost surprins la The Speedy Avocado, de unde şi-a cumpărat de mâncare.

"Bobbi Kristina Brown a murit duminică, 26 Iulie 2015, înconjurată de familia sa, găsindu-şi în sfârşit liniştea în braţele Domnului. Dorim încă o dată să le mulţumim tuturor pentru iubirea şi susţinerea imensă oferite în aceste ultime luni”, a anunţat Kristen Foster, purtătoarea de cuvânt a familiei, citată de CNN.

Decesul lui Bobbi Brown vine după aproape jumătate de an de când tânăra a fost găsită fără cunoştinţă în cada din sala de baie a vilei sale, dintr-o suburbie a oraşului Atlanta. Incidentul a avut loc pe 31 Ianuarie şi a prezentat o serie de similarităţi bizare cu circumstanţele în care a murit mama ei, în anul 2012.