MENIU

Femeile innebunite dupa sex ale zodiacului. Ele te vor devora

Femeile innebunite dupa sex ale zodiacului sunt, de obicei, acele femei carora le place sa isi “devoreze” partenerii si mai presus de orice sunt acele femei care nu pun neaparat sentimentele pe primul loc, ci mai degraba compatibilitatea sexuala, scrie lyla.ro.

Aceste femei innebunite dupa sex ale zodiacului sunt caracterizate, in marea lor parte, de faptul ca frang multe inimi, fiind mereu in cautarea unui partener sexual de elita.

Ca fac acest lucru nu inseamna ca aceste femei sunt usoare sau ca sunt rele ci este pur si simplu in natura lor sa isi doreasca subconstient sa experimenteze cat se poate de mult. Aceste femei innebunite dupa sex ale zodiacului sunt de fapt foarte asemanatoare cu barbatii, fiind ele insele un soi de “vanatori de parteneri”.

Asadar, iata care sunt femeile innebunite dupa sex, ale zodiacului:

Femeia nascuta in Berbec are talentul de a actiona intr-un mod “sportiv” in relatii. Nu are scrupule deloc in ceea ce priveste inselatul aprtenerului si de fiecare data cand va avea ocazia sa faca sex cu un alt partener care i se pare a fi viril, o va face cu cea mai mare deschidere de inima farasa se sinchiseasca de repercusiuni.

Mai multe articole despre:
relatii sex cupluri