MENIU

Șerban Copot, internat în spital alături de fiul lui

Şerban Copot a petrecut weekend-ul în spital alături de fiul lui, Tedi. Micuţul în vârstă de cinci ani a fost diagnosticat cu gastro-enterocolită şi a fost internat de urgenţă. Tatăl lui s-a internat, la rândul său, în aceeaşi rezervă, pentru a-i fi alături.

Tedi a luat, se pare, virusul de la gradinita, fapt ce l-a facut pe artist sa se confeseze pe pagina sa de Facebook mustrandu-i pe cei care isi trimit copiii la gradinita sau la scoala stiind ca sunt bolnavi, raspandind astfel virusul printre colegii micutilor, scrie ziarulring.ro.

“In noaptea de joi spre vineri Tedi a avut reprize violente de voma. Saracul vomita chiar si in timp ce dormea. Dimineata ne-am dus de urgenta la spital, iar medicii ne-au recomandat sa ne internam imediat, mai ales ca s-ar putea imbolnavi si fratele lui mai mic. Am dormit alaturi de el zilele acestea in rezerva. Tedi este un baiat foarte curajos, nu a plans deloc atunci cand i s-a pus branula si i s-a luat sange. Am stat internati, ne-am adus carti de colorat si de citit pentru a trece timpul cat mai usor”, povesteste Serban.

Artistul a realizat doua transmisii live pe pagina lui de Facebook direct din rezerva unde era internat fiul lui, vorbind cu fanii sai inclusiv despre inconstienta sau ignoranta cu care unii parinti isi trimit copiii la gradinita ori la scoala stiind ca au gastro-enterocolita, micutii devenind astfel adevarate bombe biologice, imbolnavindu-i pe cei din jur.

Mai multe articole despre:
internat Animal X Serban Copot