MENIU

eMAG – Ultimele ore de reduceri 50% în cadrul promoției Revoluția Prețurilor – TOPUL ofertelor

eMAG contabilizează ultimele ore de promoții pe site-ul lor. Prețurile sunt încă scăzute cu 50% pentru o mulțime de produse foarte atractive.

eMAG – lista completă de produse la reducere în cadrul promoției Revoluția Prețurilor poate fi găsită AICI.

În continuare am ales 10 dintre cele mai populare și mai interesante produse care se află încă la reducere. eMAG se află în cea de-a 3-a zi cu reduceri de până la 50% pentru mai multe produse. Electrocasnicele, telefoanele și electronicele sunt la mare căutare dar au și prețuri foarte avantajoase.

eMAG – iPhone 6

Nu există niciun dubiu: iPhone 6 este cel mai căutat telefon de la Apple și acum are o reducere fantastică de 20% de la eMAG în cadrul promoției Revoluția Prețurilor. eMAG vine cu ofertă pentru telefonul cu memorie de 64GB. Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6

Un alt telefon la mare căutare și care are o reducere procentuală chiar și mai mare de la eMAG în cadrul promoției este Samsung Galaxy S6. Telefonul are 32GB memorie dar aceasta poate fi extinsă cu ajutorul unui card. Consultați prețul AICI.

eMAG – Laptop Toshiba Satellite

Laptopul cu cea mai mare reducere de la eMAG este Toshiba Satellite C55-C-173 care are 31% reducere de preț și beneficiază de un procesor foarte puternic Intel Celeron Dual Core cu frecvență de 1.6 Ghz Braswell. Laptopul are 15.6 inch display și 4 GB memorie, dar și spațiu de stocare generos de 500 GB. Oferta completă o găsiți AICI.

eMAG – Desktop PC Lenovo IdeaCenter

Desktopul care ne-a atras atenția prin oferta foarte bună de la eMAG este produs de Lenovo, are cel mai puternic procesor de la Intel Core i7 Haswell, 8 GB memorie și spațiu de stocare de 1TB. În plus, laptopul e dotat cu WIFI, placă video nVidia GeForce. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG – Aparat foto DSLR Nikon D5300

Un aparat perfect pentru pasionații de fotografie sau pentru cei care abia acum vor să se apuce mai serios de acest hobby. Aparatul foto are un senzor de imagine de 24.2 MP și vine dotat cu obiectivul 18-55 mm VR II. Oferta completă cu reducere de 20% o găsiți AICI.

eMAG – Televizor Philips LED

Acest televizor are o reducere de 39% de la eMAG, diagonala are 139 cm, foarte generoasă, și folosește cea mai bună rezoluție de pe piață de 4K ULTRA HD. Oferta completă și toate detaliile le găsiți AICI.

eMAG – Combina frigorifica Samsung

Vă recomandăm o combină frigorifică foarte avantajoasă dar și foarte puternic. Frigiderul Samsung are volum total de 290l, două uși, funcția de Full No Frost pentru a nu produce gheață, face parte din clasa energetică A+ și are o înălțime de 178cm. Oferta eMAG include un discount de 36% și poate fi consultată AICI.

eMAG – Mașina de spălat rufe Slim Arctic

Dacă aveți o locuință cu spațiu restrâns, mașina de tip SLIM de la Arctic, producător românesc, este ideală atât ca preț cât și ca dimensiuni. Capacitatea sa de încărcare este de 5kg, 800 RPM și face parte din clasa energetică A+. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Pachet promoțional: cuptor și plită incorporabile

Un pachet promoțional de la eMAG are reducere de 400 de lei. Pachetul cumprinde un cuptor incorporabil de la Whirlpool, electric și cu funcție de grill care face parte din clasa energetică A și este din inox, dar și o plită incorporabilă de la Whirlpool care funcționează pe gaz și are 4 arzătoare cu aprindere electrică. Oferta o găsiți AICI.

eMAG – Ceas Compass House of Marin

Ultima promoție foarte avantajoasă de la eMAG pe care v-o prezentăm în acest articol este la un ceas gri hematit Compass House of Marin pentru bărbați care are un discount de 74%. Consultați oferta AICI.

Mai multe articole despre:
emag