MENIU

eMAG – Ultimele lichidări de stoc ale anului

eMAG vine cu o promoție de lichidări de stocuri la prețuri foarte avantajoase pentru mai multe produse electronice și electrocasnice.

Lista completă cu produsele eMAG la lichidare de stoc poate fi consultată AICI.

În continuare am selectat câteva produse care au oferte foarte avantajoase și care ne-au atras atenția dar și pe care vi le recomandăm pentru calitățile lor, nu doar pentru prețurile mult scăzute în aceast perioadă. eMAG are o campanie de lichidări de stocuri pe final de an.

eMAG – Lichidări de stoc – Mașină de spăat rufe Hotpoint

eMAG vine cu o reducere foarte bună de preț pentru mașina de spălat rufe de la Hotpoint care se află la lichidare de stoc. Mașina face parte din clasa energetică A+++, are o capacitate de încărcare de 8kg și 1200 RPM. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG – Lichidări de stoc – Frigider Hotpoint

Frigiderul de la Hotpoint este dotat cu o singură ușă, are înălțime de 175 cm, este acoperit la suprafață de un strat de inox care îl face foarte ușor de curățat, face parte din clasa energetică A+ și are un volum de 346l. Oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG – Lichidări de stoc – Samsung Galaxy S6 Edge

Telefonul mobil Galaxy S6 Edge este unul dintre cele mai râvnite telefoane ale momentului dar și unul dintre cele mai puternice, iar acum are și un preț foarte avantajos. Telefonul e dotat cu cea mai generoasă memorie de 128Gb. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Lichidări de stoc – Sony Xperia Z3

Telefonul mobil Sony Xperia Z3 poate administra două cartele sim deodată, are 16 Gb, folosește funcția de 4G și are culoarea albă. Telefonul beneficiază de un discount de 10% fiind la lichidare de stoc de la eMAG. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG – Lichidări de stoc – Aragaz Electrolux

Aragazul de la Electrolux este dotat cu 4 arzătoare pe gaz, aprinderea se face electric și are funcțiile de grill și rotisor. Aragazul are dimensiunile standard de 50x50cm. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG  - Lichidări de stoc – Apple iPad mini 3

O tabletă foarte avantajoasă dar și extrem de puternică este Apple iPad mini3 Cellular care are funcția de 4G prin care poate fi conectată la internet, dar și o memorie foarte generoasă de 4G. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG – Lichidări de stoc – Aparat foto DSLR Sony A99

Pentru pasionații de fotografie, aparatul foto DLSR Sony  A99 poate fi achiziționat acum la un preț foarte avantajos de la eMAG. Aparatul are un senzor de imagine de 24.3 Mp și vine fără obiectiv. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Lichidări de stoc – Sistem de navigație MIO Spirit

Sistemul de navigație Mio Spirit 5100 Base Map are un preț foarte avantajos de la eMAG, fiind un produs la lichidare de stoc. Diagonala sistemului de navigație are 4.3 inch. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Lichidări de stoc – Telefon Lenovo S856

Un telefon avantajos este de la Lenovo este acest model care este dotat cu Dual SIM, are 8Gb memorie și folosește funcția de 4G. Prețul poate fi găsit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag