MENIU

eMAG Telefoane resigilate – Cât costă Galaxy S și iPhone

eMAG Telefoane resigilate – Am selectat cele mai noi modele de iPhone și Samsung Galaxy S resigilate disponibile în acest moment la eMAG.

Toate telefoanele resigilate de la eMAG sunt disponibile AICI.

În continuare am selectat câteva telefoane mobile de la eMAG care sunt resigilate și beneficiază de reduceri foarte mari. AM selectat doar dintre modelele de telefoane ale momentului, adică iPhone și Samsung.

eMAG Telefoane resigilate – iPhone 6 Plus

Telefonul iPhone 6 Plus are o reducere foarte mare pentru modelul resigilat care prezintă doar câteva zgârieturi superficiale ale carcasei. iPhone 6 nu are nevoie de nicio prezentare, este cel mai râvnit telefon al momentului, iar modelul disponibil la vânzare este cel cu memorie de 16 Gb. Prețul e disponibil AICI.

eMAG Telefoane resigilate – iPhone 6

Modelul iPhone 6 este disponibil la eMAG și la prețuri foarte avantajoase pentru produsul resigilat. Telefonul are doar 6.9 mm grosime și un ecran de excepție. Toate detaliile și prețul le găsești AICI.

eMAG Telefoane resigilate – iPhone 5S

Telefonul iPhone 5S, deși este un model mai vechi de la Apple, beneficiază de aceiași calitate a tehnologiei și este și la un preț de excepție, fiind resigilat. Prețul e disponibil AICI.

eMAG Telefoane resigilate – iPhone 5C

Telefonul Apple iPhone 5 C are o memorie de 8 Gb și un preț extrem de avantajos. Produsul e resigilat și prezintă doar câteva zgârieturi superifciale la nivelul carcasei. Puteți consulta oferta AICI.

eMAG Telefoane resigilate – iPhone 5

Ambalajul deschis al acestui telefon este original și prezintă zgârieturi pe ramă și mici urme de utilizare. În plus, telefonul se livrează cu cablu de date compatibil însă fără căști. Prețul foarte avantajos este disponibil AICI.

eMAG Telefoane resigilate – Samsung Galaxy S 6 Edge

Unul dintre cele mai dorite telefoane și mai căutate în această perioadă este Samsung Galaxy S 6 Edge. Pentru cei care vor să achiziționeze telefonul cu un buget mult redus au acum disponibilă oferta eMAG pentru același produs resigilat. Prețul e disponibil AICI.

eMAG Telefoane resigilate – Samsung Galaxy S6

Modelul Samsung Galaxy S6 beneficiază de o reducere foarte mare de preț la produsul resigilat. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG Telefoane resigilate – Samsung Galaxy S4

Telefonul mobil Samsung I9505 Galaxy S4 are o memorie de 16 Gb și beneficiază de o reducere foarte mare pentru produsul resigilat. Telefonul este un model mai vechi din seria Galaxy, însă beneficiază de aceiași tehnologie de excepție Samsung. Prețul e disponibil AICI.

eMAG Telefoane resigilate – Samsung Galaxy S5 Duos

Acest model de telefon mobil are o reducere foarte mare de preț, folosește tehnologia 4G și prezintă câteva zgârieturi superficiale pe carcasa. Prețul este disponibil AICI.