MENIU

eMAG.ro Televizoare 3D Smart – Care sunt cele mai vândute modele și cât costă

eMAG.ro Televizoare 3D Smart – Magazinul online eMAG vine cu o serie de reduceri importante pentru televizoarele 3D Smart.

Lista completă a tuturor televizoarelor 3D Smart la reducere de la eMAG este disponibilă AICI.

În continuare am selectat cele mai vândute modele eMAG.RO de televizoare 3D Smart.

eMAG.ro Televizoare 3D Smart – LED Curbat Smart 3D Samsung

Televizorul de la Samsung are o reducere foarte mare de 1800 de lei. Televizorul are toate funcțiile Smart, redă imagini 3D la cele mai bune rezoluții Ultra HD 4K. Diagonala televizorului are 121 cm. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG.ro Televizoare 3D Smart – Samsung

Un alt model de televizor Samsung, de excepție, unul dintre cele mai vândute este LED Curbat Smart 3D cu diagonală foarte generoasă de 138cm. Televizorul are o rezoluție de 4K Ultra HD, cea mai bună de pe piață din acest moment. Acest model beneficiază de o reducere de 2400 de lei în acest moment, iar oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG.ro Televizoare 3D Smart – Samsung

Un alt model, accesibil pentru un buget redus este Smart 3D LED Samsung care are o diagonală de 101 cm și este ideală pentru dormitor sau chiar o cameră de zi de dimensiuni ceva mai reduse. Televizorul folosește rezoluția Full HD pentru a reda imagini și prețul exact îl găsiți AICI.

eMAG.ro Televizoare 3D Smart – Samsung

Un alt televizor ce folosește tehnologia de ultimă oră de la Samsung este LED Smart 3D cu diagonală de 101 cm și rezoluție foarte performantă de 4K Ultra HD. Televizorul beneficiază de o reducere de preț semnificativă pe care o puteți vedea AICI.

eMAG.ro Televizoare 3D Smart – Sony Bravia

Un alt televizor foarte apreciat de clienții magazinului online eMAG.ro și printre cele mai vândute este Sony Bravia cu diagonală de 139 cm și rezoluție Full HD. Prețul beneficiază de un discount, oferta completă o puteți consulta AICI.

eMAG.ro Televizoare 3D Smart – LED Curbat Samsung

Televizorul LED Curbat Smart 3D de la Samsung beneficiază de o garanție de 24 de luni, are o diagonală generoasă de 163 cm și folosește rezoluția Ultra HD 4K. Televizorul beneficiază de un discount de 3.600 de lei. Puteți consulta oferta completă AICI.

eMAG.ro Televizoare 3D Smart – Samsung LED Smart

Un alt televizor cu o reducere de 1.000 de lei care îl face să fie mult mai accesibil este LED Smart 3D Samsung care are diagonală de 138 cm și rezoluția cea mai bună de pe piață din acest moment 4K Ultra HD. Prețul îl puteți consulta AICI.

eMAG.ro Televizoare 3D Smart – Panasonic

Un televizor foarte apreciat este și LED Smart 3D Panasonic, un televizor cu toate funcțiile Smart și conectare la internet prin Wifi. Televizorul are o diagonală de 121 cm și rezoluția cea mai bună 4K Ultra HD. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG.ro Televizoare 3D Smart – Philips

O reducere de 700 de lei este disponibilă și pentru televizorul Smart Android 3D LED Philips, un televizor prevăzut cu o diagonală de 101 cm și rezoluție Full HD. Televizorul are un preț foarte accesibil pe care îl găsiți AICI.

eMAG.ro Televizoare 3D Smart – Samsung

Un alt model de la Samsung ce beneficiază de o reducere generoasă de 2.000 de lei este Smart 3D LED Samsung cu diagonală de 152 cm și rezoluție Full HD. Oferta completă este disponibilă AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
televizoare reduceri emag emag.ro