MENIU

eMAG.ro – lista produselor resigilate cu cele mai mari reduceri: telefoane, tablete și aparate foto

Mai multe produse de la eMAG.ro beneficiază de reduceri importante.

Lista produselor resigilate de la eMAG.ro este disponibilă AICI. 

În continuare am selectat produsele cu cele mai mari reduceri de la eMAG.ro care sunt resigilate și prezintă doar zgârieturi superficiale pe carcase. Telefoanele, tabletele sau aparatele foto beneficiază de garanție și au prețuri mult reduse.

eMAG.ro resigilate – iPad Mini

Tableta iPad Mini nu are nevoie de nicio prezentare, este una dintre cele mai râvnite gadgeturi de la acest moment, are un ecran superb, performanțe rapide și fluide, camere Facetime HD și iSight și până la 10 ore de autonomie a bateriei. Prețul cu reducere pentru produsul resigilat poate fi consultat AICI.

eMAG.ro resigilate – Aparat foto digital Fujifilm FinePix S4800

Aparatul foto digital de la FujiFilm este un produs de excepție, are 16 Mp și beneficiază de o reducere de preț. Aparatjul are obiective zoom cu deschideri rapide de f/3.1 la f/5.9. Prețul și oferta completă pot fi consultate AICI.

eMAG.ro resigilate – Tabletă eBoda

Tableta de la eBODA pe care v-o propunem este un gadget resigilat de la eMAG.ro care are însă o configurație foarte bună, un procesor Cortex A7 Quad Core de 1 Ghz și un display generos de 9.7 inch IPS. Tableta mai are memorie de 2Gb DDR3 și spațiu de stocare de 16 Gb. Tableta are display multitouch și se poate conecta la internet prin Wi-Fi. Prețul poate fi consultatAICI.

eMAG.ro resigilate – Telefon Acer Liquid Z5

Unul dintre telefoanele resigilate de la eMAG.ro cu cele mai mari reduceri de preț este Acer Liquid Z5, ideal pentru cei care au două numere de telefon deoarece poate administra simultan două cartele SIM. Telefonul e dotat cu GPS, are memorie 512 Mp și memorie internă de 4Gb. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG.ro resigilate – Tabletă Vonino Spirit S

Tableta Vonino are un preț foarte avantajos iar configurația este una foarte bun: un procesor de 1.6 Ghz și displau de 9.7 inch IPS PRO. Tableta e dotată și cu Wi-Fi, Bluetooth și are android 4.1.1. Prețul e disponibil AICI.

eMAG.ro resigilate – Aparat foto GujiFilm FinePix S8300

Un aparat foto puternic este cel de la FujiFilm Fine Pix S8300 care are un senzor de 16.2 Mp și beneficiază de o reducere de preț de aproape 1.000 ron. Prețul este disponibil AICI.

eMAG.ro resigilate – Telefon Samsung I9001 Galaxy S Plus

Telefonul mobil I9001 Galaxy S Plus beneficiază de tehnologia de ultimă oră de la Samsung. Telefonul are disponibil un spațiu de stocare de 8 Gb. Telefonul folosește sistemul de operare Android, e dotat cu GPS și are un display de 4 inch. Prețul e disponibil AICI.

eMAG.ro resigilate – Telefon UTOK 401 D

Telefonul UTOK 401 D are o reducere de preț foarte bună, ambalajul original este deschis și prezintă zgârieturi și o deformare în colțul din stânga sus. Se livrează fără căști însă are o garanție de 24 de luni. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro resigilate – LG G2 mini

Un alt telefon foarte avantajos de la eMAG.ro este acest LG G2 Mini care folosește tehnologia 4G cu viteze de transfer de date foarte mare și are un spațiu de 8 Gb de stocare a fotografiilor și filmărilor. Prețul e redus cu 50% și oferta poate fi găsită AICI.

eMAG.ro resigilate – Telefon Nokia Lumia 820

Telefonul resigilat de la eMAG.ro are două camere foto performante, cea principală de 8Mp rezoluție. Telefonul beneficiază de un procesor de 1500 Mhz , Snapdragon S4 Dual. Memoria internă este de 1 Gb. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Mai multe articole despre:
emag