MENIU

eMAG.ro – Cele mai căutate mașini de spălat rufe

eMAG.ro are o serie de reduceri importante la mai multe produse electrocasnice mari printre care și cele mai bune mașini de spălat rufe.

Lista completă cu cele mai căutate mașini de spălat rufe de la eMAG.ro poate fi consultată AICI.

În continuare am ales 6 dintre cele mai vândute mașini de spălat rufe de pe eMAG.ro.

eMAG.ro Mașini de spălat rufe – Beko

Acest model de mașină de spălat rufe de la Beko are o capacitate de încărcare de 7kg, 100 RPM și face parte din clasa energetică A+. În plus, mașina de spălat rufe are o garanție de 5 ani. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG.ro Mașini de spălat rufe – 6th Sense Colours Whirlpool

La eMAG.ro găsiți și mașina foarte performantă de spălat rufe 6th Sense Colours de la Whirlpool care face parte din clasa energetică A+++, are 1200 RPM și capacitate de încărcare de 6kg. Mașina de spălat rufe are o reducere de 20% și oferta poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – Mașini de spălat rufe – SLIM Arctic

O mașină de spălat rufe românească ce are o reducere de 16% din preț și ocupă foarte puțin loc, fiind un model SLIM, este mașina Arctic cu capacitate de 5kg de încărcare cu rufe murdare, 800 RPM și face parte din clasa energetică A+. Prețul e disponibil AICI.

eMAG.ro – Mașini de spălat rufe – SLIM Beko

O altă mașină de spălat rufe SLIM este cea de la Beko, are o capacitate de 6kg, 100 RPM și afișaj LED. În plus este foarte economică, având clasă energetică A+++. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG.ro – Mașini de spălat rufe Whirlpool AWS 71000

Mașina de spălat rufe de la Whirlpool 6th Sense Colours are una dintre cele mai mari capacități de încărcare de 7 kg și este totuși SLIM și ocupă spațiu puțin. Mașina are 1000 RPM, face parte din clasa energetică A+++ și prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Mașini de spălat rufe – HOTPOINT

O mașină de spălat rufe foarte avantajoasă și care ocup puțin fiind vorba de un model SLIM este cea de la Hotpoint care are 1200RPM, capacitate de încărcare de 7kg, clasa energetică A+++, display LED și un preț ce poate fi găsit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag masini de spalat rufe emag.ro