MENIU

eMAG.ro – Ce tablete au prețuri sub 300 de lei

eMAG.ro are incluse în oferta sa o mulțime de tablete foarte avantajoase pe care le puteți achiziționa cu un buget chiar mai mic de 300 de lei.

Lista eMAG.ro cu tablete cu prețuri sub 300 de lei poate fi găsită AICI. 

În continuare am selectat 7 modele de tablete care nouă ne-au atras atenția și care au prețuri cât se poate de avantajoase. Vă prezentăm pe larg tabletele de la eMAG.ro care au prețuri foarte bune și capacitățile sunt excelente în raport cu prețul.

eMAG.ro – Tableta Vonino Otis QS

Una dintre cele mai ieftine tablete de la eMAG.ro este acest model de la Vonino, un brand mai puțin cunoscut însă care vine cu o configurație foarte bună. Tableta are procesor Quad Core A7 de 1.3 Ghz, display de 7 inch, 512 MB DDR2, 8 GB și are funcțiile de GPS, WIFI, Bluetooth și funcționează cu sistemul de operare Andorid 4.4.2. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – e-Boda Izzycomm Z73

eMAG.ro vine cu o ofertă excelentă și pentru o tabletă a brandului eBoda. Tableta are un procesor Dual Core 1.0 Ghz frecvență, 512 RAM, 4GB spațiu de stocare pentru imagini și filmări, dar poate fi conectată și la internet prin Wifi și 3G. Oferta excepțională poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – Evolio evoTabby

Vă prezentăm o altă tabletă ideală pentru cei mici, dar și pentru cei mai mari. Modelul poate fi achiziționat și în varianta colorată, dar și cea mai sobră de culoare neagră. Tableta are procesor Cortex A7 Quad Core de 1.3 Ghz și display de 7 inch. Tableta are 512 MB DDR3 și 8 GB spațiu de stocare. Tableta poate fi conectată la internet doar prin WIFI. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – eSTAR Gemini

Tableta eSTAR Gemini are un display de 8inch  IPS de calitate și procesor Quad Core. Toate detaliile și prețul pot fi consultate AICI.

eMAG.ro – Evolio Tab 3G

După cum îi spune și numele, Evolio Tab 3G poate fi conectată la internet prin 3G, dar și prin Wifi. Tableta este una foarte puternică și are un raport preț calitate foarte bun. Tableta are procesor Cortex A7 Dual Core de 1.2 Ghz frecvență. Tabeleta are display de 7 inch, 512 DDR3, 4 GB memorie și folosește sistemul de operare Android 4.4. Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – Vonino Otis QS

Tableta Vonino Otis e dotată cu procesor Quad Core A7 de frecvență de 1.3 Ghz. Tableta are display de 7 inch, 512 Mb DDR3, 8 GB memorie și funcțiile de GPS, WIFI, Bluetooth și sistem de operarea Android 4.4.2 KitKat. Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – UTOK Hellos 7Q

Tableta UTOK se încadrează în bugetul de 300 de lei și are o configurație incredibil de bună: proceorul Quad Core cu frecvență de 1.2 Ghz, display de tip LCD de 7 inch diagonală, 1 GB RAM și spațiu de stocare de 8GB. Tableta poate fi conectată la internet atât prin WIFI cât și prin 3G și îndeplinește și funcțiile de Bluetooth. Prețul poate fi găsit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag.ro