MENIU

eMAG.ro – 10 Televizoare care au promoții fabuloase

eMAG.ro vine cu o serie de reduceri foarte importante pentru mai multe modele de televizoare inteligente.

Lista completă de televizoare la reducere de la eMAG.ro poate fi consultată AICI.

În continuare am selectat 10 modele de televizoare care beneficiază de reduceri foarte bune în această perioadă de la eMAG.ro și pe care le recomandăm. Tehnologiile folosite sunt de cel mai înalt nivel.

eMAG.ro – LED Smart 3D Panasonic

Televizorul LED Smart 3D Panasonic are o reducere de 1000 de lei în această perioadă de la eMAG. Televizorul este inteligent, are diagonală de 100cm și folosește cea mai puternică rezoluție de 4K Ultra HD. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Philips LED

O reducere chiar și mai mare beneficiază relevizorul Philips LED care devine foarte accesibil după discountul de 1900 de lei. Televizorul are rezoluție 4K Ultra HD și diagonala sa este de 139cm. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – LED Smart Samsung

Televizorul de la Samsung are o diagonală de 121cm și folosește rezoluția 4K Ultra HD. Televizorul este foarte performant, folosește toate funcțiile smart și poate fi conectat la internet. Televizorul beneficiază de 1000 de lei reducere. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Smart LED Sharp

Diagonală de 140cm are televizorul SHARP care beneficiază de o reducere de la eMAG.ro de 700 de lei. Televizorul folosește rezoluția Full HD. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Smart Android LED Sony

eMAG.ro vine cu un discount de 1100 lei pentru un televizor inteligent ce folosește sistemul de operare Android și este produs de Sony. Televizorul are o diagonală de 123cm și folosește cea mai bună rezoluție de 4K Ultra HD. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Smart Android LED Sony Bravia

Tot rezoluție 4K ULTRA HD are și televizorul inteligent ce poate fi conectat la internet Smart Android LED Sony Bravia. Televizorul are diagonală de 139 cm și discount de 1200 de lei de la eMAG.ro. Prețul exact poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – LED Curbat Smart 3D Panasonic

Televizorul de la Panasonic are una dintre cele mai bune oferte în acest moment de la eMAG.ro. Televizorul are ecran curbat, rezoluția este de 4K ULTRA HD și are diagonală de 139 cm și în plus poate fi conectat la internet. Prețul e disponibil AICI.

eMAG.ro – Televizor Curbat Smart 3D Oled LG

Televizorul curbat Smart 3D OLED are unul dintre cele mai avantajoase prețuri pentru calitatea sa. Televizorul de la LG are diagonală de 139cm, foarte generoasă, dar și rezoluție de calitate Full HD. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Televizor SUHD curbat Smart 3D Samsung

Televizorul de la Samsung are probabil cea mai mare reducere de preț pe care o găsiți pe piață. Discountul este de 5000 de lei și astfel televizorul de o calitate excepțională devine mult mai accesibil. Televizorul are ecran curbat, diagonală de 138cm și rezoluție 4K ULTRA HD. Prețul este AICI.

eMAG.ro – Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung

Televizorul de la Samsung beneficiază de un discount de 8000 de lei și este unul dintre cele mai bune televizore de la eMAG.ro. Televizorul are ecran curbat ce redă imagini la calitate excepțională de 4K ULTRA HD. Prețul poate fi găsit AICI.

Mai multe articole despre:
emag.ro