MENIU

eMAG – Revoluția prețurilor – TOP 10 televizoare cu cele mai mari reduceri

eMAG a lansat promoția specială din ianuarie care se numește Revoluția Prețurilor.

Lista eMAG cu promoția Revoluția prețurilor e disponibilă AICI.

Toate televizoarele la ofertă de la eMAG le găsiți AICI.

În continuare am selectat noi 10 televizoare deosebit de puternice care au prețuri foarte avantajoase doar în aceste 3 zile. Televizoarele intră în promoția Revoluția prețurilor și am selectat modelele cu cele mai mari discounturi care ajung chiar și la 41%.

eMAG – Revoluția prețurilor – Televizor LED Smart Panasonic

Televizorul LED Smart de la Panasonic are toate funcțiile unui tv inteligent, folosește rezoluția Ultra HD și beneficiază de garanție timp de 24 de luni, iar la eMAG prețul este la reducere cu 41%. Consultați oferta excelentă AICI.

eMAG – Revoluția prețurilor – LED Smart Samsung

Tot 41% are discount și televizorul LED Smart Samsung care are o diagonală generoasă de 101cm. Televizorul folosește cea mai puternică rezoluție de pe piață de 4K ULTRA HD. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG – Revoluția prețurilor – LED Curbat Smart 3D Panasonic

Acest televizor disponibil la eMAG în cadrul promoției Revoluția prețurilor are toate funcțiile unui tv smart, se poate conecta la internet, diagonala este una foarte generoasă de 139cm. Rezoluția este cea mai înaltă de 4K ULTRA HD. În plus, televizorul poate reda și imagini 3D. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG – Revoluția Prețurilor – Philips LED

Un alt televizor cu diagonală foarte mare de 139cm este acest Philips care beneficiază de discount de 39% de la eMAG. Televizorul folosește bineînțeles rezoluția Ultra HD 4K și are garanție 24 de luni. Mai multe date și prețul le găsiți AICI.

eMAG – Revoluția Prețurilor – Smart Samsung

Televizorul Smart Samsung e dotat cu tot ce e mai nou din punct de vedere al tehnologiei și beneficiază de calitatea Samsung. Televizorul este SMART cu display de tip LED cu diagonală de 101cm. Reducerea pentru acest televizor este de 38%. Consultați oferta AICI.

eMAG – Revoluția Prețurilor – SUHD Samsung

Un televizor absolut senzațional este acest model de la Samsung. Televizorul SUHD este dotat cu ecran curbat, toate funcțiile smart și conectare la internet, redă imagini 3D și are rezoluția 4K ULTRA HD. Ca și cum nu ar fi avut deja toate calitățile, display-ul este și el unul uriaș, de 163cm. Prețul are o reducere de 38% și îl găsiți AICI.

eMAG – Revoluția Prețurilor – LED Smart Panasonic

Un televizor accesibil ca preț este acest model de la eMAG. Televizorul Smart Panasonic are 126 cm diagonală, rezoluție 4K ULTRA HD și display de tip LED. Oferta completă este AICI.

eMAG – Revoluția Prețurilor – Samsung

Televizorul SUHD curbat Smart 3D de la Samsung beneficiază de o diagonală de 138 cm și rezoluție Ultra HD. Oferta eMAG din cadrul promoției  Revoluția prețurilor include un discount de 38%. Consultați oferta AICI.

eMAG – Revoluția Prețurilor – LG

Tot 38% are reducere și televizorul Smart LED LG cu diagonală de 123 cm și rezoluie 4K ULTRA HD. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG – Revoluția Prețurilor – LG

Ultimul televizor pe care vi-l prezentăm în cadrul acestui articol are un discount de 38%. Televizorul are o diagonală de 108cm. Consultați oferta completă AICI.

 

           

Mai multe articole despre:
emag revolutia preturilor