MENIU

eMAG – Promoție șoc pentru telefoanele Samsung și Apple – până la 20% reducere

eMAG declanșează o promoție senzațională cu prețuri reduse la 20% pentru telefoanele cele mai populare ale momentului.

eMAG – Lista cu telefoane de la Apple ce au reducere poate fi consultată AICI.

Lista cu telefoane Samsung poate fi găsită AICI.

Am selectat în continuare 8 modele de la cei mai mari producatori de telefoane mobile, modele care sunt la reducere de la eMAG in această săptămână. Telefoanele sunt cele mai populare și mai vândute la magazinul online, iar ofertele sunt cât se poate de avantajoase.

eMAG – iPhone 6

Telefonul iPhone 6 este cel mai vândut telefon mobil de la eMAG care are și o reducere semnificativă. Prețul său este redus cu 500 de lei doar în această perioadă, pentru modelul Space Grey care e dotat cu memorie generoasă de 64Gb. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6

Echivalentul celui mai râvnit telefon de la Apple este Samsung Galaxy S6 care este și el foarte avantajos de la eMAG în această perioadă. Telefonul are o garanție de 24 de luni de la magazinul online și oferta extrem de avantajoasă pe care noi v-o recomandăm este dotată cu memorie de 32GB. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Apple iPhone 6 Plus

550 de lei reducere de la eMAG are și telefonul mobil Apple iPhone 6 Plus. Acest telefon mobil beneficiază de cea mai bună tehnologie de la Apple și o memorie de 16 GB. Oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6 Edge

Telefonul mobil Galaxy S6 Edge este renumit pentru designul său deosebit, are o memorie de 32GB dar îi pot fi atașate și carduri de memorie. Telefonul de la eMAG are un preț foarte avantajos pe care îl puteți consulta AICI.

eMAG – Apple iPhone 5S

Telefonul mobil Apple iPhone 5S este un model ceva mai vechi dar care încă se vinde foarte bine la eMAG pentru că are o tehnologie foarte actuală dar și un preț mai avantajos ca niciodată. Telefonul are o memorie de 16 GB, iar oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6 Edge PLUS

Vârful gamei Galaxy cu cea mai bună și performantă tehnologie dar și un preț foarte avantajos o reprezintă Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Reduceredea de 9% este disponibilă pentru modelul dotat cu 32 GB memorie. Oferta completă este AICI.

eMAG – Apple iPhone 6S

Telefonul iPhone 6S Rose Gold beneficiază de un discount important de la eMAG. Telefonul are 16 GB memorie și prețul poate fi consultat AICI.

eMAG – Galaxy Note 5

Utimul model de telefon pe care vi-l prezentăm este un Galaxy Note 5 care poate administra două cartele SIM deodată, folosește tehnologia 4G și are 32 GB memorie. Prețul poate fi găsit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
iphone emag Samsung Galaxy