MENIU

eMAG – Lista celor mai mari reduceri din această săptămână. Se apropie Black Friday

eMAG vine cu o serie de reduceri foarte mari chiar înainte de cele de Black Friday. Prețurile sunt reduse la unele produse cu peste 25%.

Toate produsele cu reduceri importante pot fi găsite AICI.

În continuare am selectat câteva oferte ce înregistrează cele mai mari scăderi de prețuri față de săptămâna trecută.

eMAG – Telefoane mobile HTC

Telefonul mobil HTC One M9 este unul dintre cele mai performante din acest moment de pe piață, are o memorie generoasă de 32Gb și funcția de 4G. Prețul și oferta completă pentru acest telefon cu reducere de 16% sunt disponibile AICI.

Mai multe modele de telefoane HTC cu reduceri de 20% găsiți AICI.

eMAG – Tablete

Una dintre cele mai ieftine tablete din acest moment de pe piață care beneficiază și de o reducere foarte mare de la eMAG este Smailo Titanus cu procesor Coartex A7 Quad Core de 1.3 Ghz și display de 7 inch. Tableta are o memorie internă de 1 Gb și spațiu de stocare 8 Gb. În plus, tableta e dotată cu Wi fi și folosește sistemul de operare Android 4.4. Prețul poate fi consultat AICI. 

Mai multe tablete cu reduceri foarte mari de la producătorii Wink, Evolio sau UTOK găsiți AICI.

eMAG – iPad

Cel mai ieftin model de iPad este Air cu memorie de 16 Gb și Wi-fi.  Prețul de la eMAG are o reducere de 16% în această săptămână. Consultați oferta completă AICI.

Mai multe iPad-uri cu reduceri foarte mari găsiți AICI.

eMAG – Laptop Dell

Laptopul Dell Inspirion 5558 este dotat cu un procesor Intel Core i3 4005U cu frecvență de 1.7 Ghz Haswell și display de 15.6 inch. Are o memorie internă de 4Gb și spațiu de stocare de 500 Gb. În plus e dotat cu placă video nVidia GeForce și unitate optică. Prețul poate fi consultat AICI.

Mai multe laptopuri Dell cu reduceri de 20% sunt disponibile AICI.

eMAG – Laptop 2 în 1

Laptopul de tip 2 în 1 de la Leonovo beneficiază de o reducere de preț de 10%. Laptopul are un display detașabil care poate fi folosit pe post de tabletă, e dotat cu un procesor Intel Core de 1.1 Ghz și are 13.3 inch QHD Touch SCREEN. Spațiu de stocare e de 256 Gb și memoria internă de 8 Gb. Prețul poate fi consultat AICI.

Mai multe laptopuri de la Lenovo care au reduceri mari în această săptămână găsiți AICI.

eMAG – Multifuncționale

Mai multe multifuncționale de la Samsung beneficiază de reduceri de până la 50% în această săptămână. Samsung Xpress este una dintre cele mai bune multifuncționale disponibile și are un discount considerabil. Are funcție ADF, FAX și folosește formatul AX. Prețul e disponibil AICI.

Lista completă cu modelele de multifuncționale ce au prețuri reduse poate fi consultată AICI.

eMAG – Televizoare Horizon

Pentru cei care vor să achiziționeze un televizor de calitate la un preț cât mai mic, Horizon LED este o alegere perfectă. Modelul prezentat are o diagonală de 81 cm și rezoluția imaginii HD. Prețul poate fi găsit AICI.

Mai multe modele de televizoare Horizon cu reduceri uriașe găsiți AICI.

eMAG – Televizoare Smart 3D LED Sharp

Producătorul Sharp împreună cu eMAG reduc cu 50% prețul pentru mai multe televizoare. Modelul de excepție cu diagonală de 203 cm de la Sharp are reducere de 50% din preț și folosește o rezoluție excelentă Full HD. Prețul exact poate fi găsit AICI.

Mai multe televizoare Smart de la Sharp găsiți AICI.

eMAG – Mașini de spălat rufe

Mașina de spălat rufe Arctic are o reducere de 15% din preț și capacitatea sa de încărcare este de 6 kg. Mașina are 1000 RPM și face parte din clasa energetică A. Prețul poate fi găsit AICI.

Mai multe mașini de spălat rufe ce au reduceri mari în această săptămână găsiți AICI.

eMAG – Frigidere

Printre cele mai avantajoase oferte ale promoțiilor din această săptămână se regăsește și frigiderul de la Arctic dotat cu două uși, congelator, volum de 291l și clasa energetică A+. Frigiderul este alb și are o înălțime de 181 cm. Prețul poate fi consultat AICI.

Mai multe modele de frigidere la reducere găsiți AICI.

 

Mai multe articole despre:
emag reduceri emag promotiile saptamanii emag