MENIU

eMAG – iPhone și Samsung au prețuri senzaționale în cadrul Revoluției Prețurilor

eMAG vine cu reduceri foarte interesante pentru telefoanele mobile ale momentulu. Revoluția prețurilor face foarte atractive mai multe modele de la brandurile preferate.

eMAG – Lista completă cu telefoane mobile la reducere o găsiți AICI.

TOATĂ gama de produse la reducere de la eMAG poate fi consultată AICI.

În continuare am selectat 10 telefoane, toate de la iPhone și Samsung, care au reduceri importante la eMAG în cadrul unei promoții foarte interesante. Revoluția Prețurilor continuă și astăzi la eMAG, iar telefoanele sunt cele mai căutate produse ale magazinului online. Haideți să vedem cum arată prețurile la reducere.

eMAG – Apple iPhone 6

Este cel mai probabil cel mai vândut telefon mobil, cel mai căutat în acest moment, dar și unul dintre cele mai performante de la Apple. Cei de la eMAG nu au rămas indiferenți față de dorințele clienților și modelul de 16 GB de la iPhone 6 are o reducere consistentă. Consultați oferta completă AICI.

eMAG – Apple iPhone 6S PLUS

Telefonul mobil Apple iPhone 6S PLUS este practic următorul nivel al tehnologiei. Cu toate că nu este foarte accesibil ca preț, acum cei de la eMAG au venit cu o reducere de 14% pentru doar 3 zile. Urmăriți cu atenție această promoție, stocurile se epuizează rapid. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6

O reducere foarte mare de 22% are și telefonul mobil Samsung Galaxy S6 de la eMAG. Telefonul are o memorie generoasă de 32GB și este modelul cel mai accesibil în acest moment din această gamă. Consultați prețul AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6 Edge

Calitatea Samsung la nivel desăvârșit este disponibilă în modelul de telefon mobil Samsung Galaxy S6 EDGE. Acest telefon mobil este foarte apreciat și mult mai ieftin față de concurenții direcți. În plus, cei de la eMAG au venit cu reducerea de 15% în cadrul promoției Revoluția Prețurilor pentru modelul cu o memorie de 32 GB. Oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG – iPhone 6s

Telefonul Apple iPHONE 6S beneficiază și el de o reducere de preț în această perioadă. Cel mai ieftin este cel în variantă de culoare GOLD. Consultați oferta momentului AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S5

Următorul în ierarhie, din gama Galaxy de la Samsung, ar fi varianta Galaxy S5 NEO, un telefon foarte puternic, cu memorie de 16 GB și tehnologie 4G pentru viteze foarte mari de transfer de date. Acest telefon are discount de 11% de la eMAG și oferta poate fi găsită AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S5 Dual SIM

Pentru cei care au nevoie de calitatea Samsung însă au de administrat două numere de telefon, Galaxy S5 Dual SIM este varianta ideală. Telefonul este și la reducere de la eMAG în acest moment și costă cu 8% mai puțin. Consultați prețul AICI.

eMAG – Samsung Galaxy Grand Prime

Pentru cei care nu vor să investească o sumă prea mare într-un telefon mobil, dar apreciază calitatea Samsung și tehnologia de ultimă oră a telefoanelor smart, Galaxy Grand Prime este soluția perfectă. Are 8 GB memorie, folosește tehnologia 4G, are două camere foto și reducere de 18% din preț de la eMAG. Consultați oferta AICI.

eMAG – Samsung Galaxy A3

Tot un telefon dual SIM, însă varianta mult mai ieftină față de S5 este acest Galaxy A3 care are aceeași calitate Samsung, o memorie de 16 GB, funcție 4G și folosește dual SIM. Prețul e redus la eMAG în această perioadă cu 19%. Consultați oferta AICI.

eMAG – Samsung Galaxy A7

Tot dual SIM este și Samsung Galaxy A7 telefonul pe care vi-l recomandăm ultimul, dar nu cel din urmă, în cadrul articolului nostru cu telefoane la promoție de la eMAG. Telefonul are 10% discount și puteți consulta prețul exact AICI.

 

Mai multe articole despre:
emag revolutia preturilor