MENIU

eMAG – Idei de cadouri de Crăciun pentru iubită

Se apropie cu pași repezi sărbătirile iar eMAG vine cu o serie de idei de cadouri de Crăciun pentru iubită, deoarece toți bărbații au mari dificultăți atunci când vine vorba de asemenea alegeri.

Oferta completă eMAG de cadouri de Crăciun pentru iubită poate fi găsită AICI.

Am selectat câteva dintre cele mai interesante produse ce pot deveni cadouri de Crăciun pentru iubită, din oferta celor de la eMAG. Am ales produse cu prețuri de toate felurile, astfel că poți să găsești cadouri potrivite pentru orice buget.

eMAG – Cadouri de Crăciun pentru iubită – Aparate și accesorii de îngrijire personală

În oferta celor de la eMAG găsiți o mulțime de aparate și accesorii de îngrijire persoanală ce pot fi transformate în cadouri de Crăciun pentru iubita ta. Am ales mai jos doar 2 exemple foarte bune care te scot din încurcătura alegerii unui cadou.

Placă de îndreptat părul de la Babyliss, 38mm wet and dry, plăcile sunt ceramice. Oferta completă cu reducere de 54% este disponibilă AICI.

Ondulatorul este o idee excelentă de cadou și are reducere de 33% din preț la eMAG. Oferta o găsiți AICI.

eMAG – Cadouri de Crăciun pentru iubită – Ceas de damă

Dintre acele cadouri de Crăciun pentru iubită cu care nu poți da greș este ceasul de mână. Am ales un model ce are și reducere de 30% și este și foarte fin și elegant. Ceasul de damă Rotary folosește mecanismul Quartz și are diamentru de 31mm. Oferta completă și prețul le găsiți AICI.

eMAG – Cadouri de Crăciun pentru iubită – Brățară fitness

Brățara de fitness Misfit Shine de la eMAG are culoarea gri și este foarte elegantă. Ea monitorizează atât somnul cât și activitatea fizică pe care o faci, iar prețul său este unul foarte accesibil. Oferta completă o găsești AICI.

eMAG – Cadouri de Crăciun pentru iubită – Parfumuri

eMAG are o listă foarte lungă și pentru toate gusturile de parfumuri ce pot fi cadouri de Crăciun pentru iubită. Prețurile sunt diversificate, dar cele mai multe parfumuri au reduceri foarte mari în perioada dinaintea Sărbătorilor. Consultați catalogul parfumurilor AICI.

eMAG – Cadouri de Crăciun pentru iubită – iPhone 6S

Telefonul iPhone 6S este foarte apreciat de doamne și domnișoare în mod special, așa că poate să constituie un cadou de Crăciun excelent pentru orice iubită. Dacă prețul vi se pare puțin prea mare, acum beneficiază de un discount de la eMAG și în plus poate fi achiziționat în mai multe rate. Detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Cadouri de Crăciun pentru iubită – Laptop

Am ales un model de laptop ce poate fi trecut pe lista de cadouri de Crăciun pentru iubită deoarece are multe caracteristici  care vor face ca 2 în 1 de la Lenovo Miix 300-10 să fie apreciat în primul rând de reprezentantele sexului frumos: laptopul este ușor de transportat și are dimensiuni reduse, însă configurația este una puternică și în plus prețul are reducere de 25%. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG – Cadouri de Crăciun pentru iubită – Lenjerie de pat

Așternuturile de pat pot fi cadouri de Crăciun pentru iubită dacă tocmai v-ați mutat împreună sau într-o locuință nouă. Noi vă recomandăm din oferta celor de la eMAG lenjeria de 2 persoane de la Kristal Sierra din bumbac, 4 piese de culoare turcoaz. Oferta este disponibilă AICI.

eMAG – Cadouri de Crăciun pentru iubită – Espressor

Espressorul automat Bosch Tassimo Vivy are un rezervor de 0.7l și folosește tehnologia de ultimă oră intellibew cu T discuri. Espressorul are culoarea roz și puterea sa este de 1300W. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG – Cadouri de Crăciun pentru iubită – Cărți

Cei de la eMAG au o gamă diversificată de cărți ce pot fi cadouri de Crăciun pentru iubită. Prețurile au reduceri foarte mari în această perioadă și le puteți consulta AICI.

eMAG – Cadouri de Crăciun pentru iubită – Instrumente de scris și agende

Cele mai frumoase și mai elegante cadouri de Crăciun pentru iubită sunt pixurile sau stilourile de foarte mare calitate din oferta eMAG. În plus, aveți și o gamă largă de agende disponibile. Oferta poate fi găsită AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag cadouri de craciun pentru iubita