MENIU

Elefant.ro anunță campania de reduceri Black Weekend. Ce să cauți în oferte azi

Reduceri Elefant.ro. Unul dintre cele mai importante magazine online din România, Elefant.ro, continuă campania de oferte de Black Friday. 

Întreaga ofertă Black Friday de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK

Iată câteva produse pe care să le cauți în oferta Elefant astăzi:

Reduceri la parfumuri pentru bărbați

Paco Rabanne 1 Million. Parfumurile Paco Rabanne poarta in sine mesajul extravagantei, combinate cu luxul si calitatea de exceptie. Parfumul 1 Million devine unul dintre cele mai populare parfumuri masculine. Este un accesoriu elegant si luxuriant, flaconul auriu stand marturie. Christophe Raynaud, Olivier Pescheux si Michel Girard au lucrat la compozitia parfumului. 1 Million a fost lansat in anul 2008. Mai multe detalii și întreaga ofertă de parfumuri pentru bărbați găsiți LA ACEST LINK. 

Versace Eros, 100 ml. Versace Eros a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Aurelien Guichard. Culoare sticlutei este o referire clara la stilul de viata mediteranean, cat si la arta si cultura greco-romana transpusa intr-o forma moderna. Poate de aceea parfumul Versace Eros este mai potrivit pentru a fi purtat in lunile de vara. Mai multe detalii și întreaga ofertă de parfumuri pentru bărbați găsiți LA ACEST LINK. 


Reduceri la parfumuri de damă 

Apa de parfum Christian Dior J adore. J'adore de Christian Dior este un parfum lansat in 1999. Creatorul din spatele acestui parfum este Calice Becker. Note de varf: magnolie, pepene, piersica, para, bergamot, mandarina. Note de mijloc: tuberoza, prune, violeta, orhidee, frezie, iasomie, lacramioare, trandafir. Note de baza: mosc, vanilie, cedru, mure. Mai multe detalii și alte oferte la parfumuri de damă de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Apa de parfum Chopard Wish, 75 ml. Note de varf: caprifoi, capsuni, salcam, floare de portocal, nuca de cocos, agrise, lemn de trandafir brazilian, para, coacaze negre, yuzu. Note de mijloc: miere, violeta, orhidee, lapte, heliotrop, lacramioare, iasomie, magnolie, osmanthus. Note de baza: lemn de santal, ambra, paciuli, vanilie, caramel, tamaie, boabe de tonka, caramel. Mai multe detalii și alte oferte la parfumuri de damă de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Reduceri la ceasuri pentru bărbați 

Ceas Fossil Grant

Ceas barbatesc, cronograf, cu mecanism quartz si display analog;
Carcasa rotunda din otel inoxidabil;
Bratara din piele;
Se inchide cu catarama;
Geam: mineral;
Diametru carcasa (mm): 44;
Grosime carcasa (mm): 11;
Lungime bratara (mm): 200 +/- 5.

Mai multe detalii și oferte ceasuri Fossil găsiți la magazinul Elefant. 

Ceas Fossil Sport

Ceas barbatesc, cronograf, cu mecanism quartz si display analog;
Carcasa rotunda din otel inoxidabil;
Bratara din piele;
Se inchide cu catarama;
Geam: mineral;
Diametru carcasa (mm): 44;
Grosime carcasa (mm): 14
Lungime bratara (mm): 200.

Mai multe detalii și oferte ceasuri Fossil găsiți la magazinul Elefant. 

Reduceri la ceasuri de damă 

TOMMY HILFIGER

  • Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog;
  • Carcasa rotunda de otel inoxidabil;
  • Bratara de silicon;
  • Se inchide cu catarama;
  • Geam: mineral;
  • Diametru carcasa (mm): 36;
  • Lungime bratara (mm): 190;
  • Etanseitate: 3 ATM;

Reducerile și întreaga listă reduceri ceasuri de la Elefant.ro o găsiți - LA ACEST LINK.

FOSSIL

  • Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog;
  • Carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil;
  • Este accesorizat cu cristale;
  • Functii: ora, minut, secunda, data;
  • Etanseitate: 10 ATM;
  • Dimensiuni carcasa (mm): 40 x 12;
  • Lungime bratara (mm): 190;
  • Latime bratara (mm): 20;

Reducerile și întreaga ofertă ceasuri de la Elefant.ro o găsiți - LA ACEST LINK.


Reduceri la cărți 

Un baiat pe lista lui Schindler. Leon Leyson. Leon Leyson avea numai 10 ani cand nazistii au invadat Polonia, iar familia lui a fost fortata sa se mute intr-un ghetou din Cracovia. Cu un noroc incredibil, perseverenta si curaj, Leyson reuseste sa supravietuiasca sadismului nazistilor. In final, generozitatea si iscusinta unui barbat german numit Oskar Schindler au fost cele care i-au salvat viata lui Leon, ca si unor membri din familia lui, numele lor fiind adaugate pe lista muncitorilor evrei din fabrica acestuia - o lista ce a devenit faimoasa in toata lumea: Lista lui Schindler. Aceasta este singura carte de memorii publicata vreodata de un copil supravietuitor de pe Lista lui Schindler si ilustreaza perfect demnitatea autorului. Mai multe reduceri cărți de la Elefant găsiți - aici.

Romanovii 1613-1918. Simon Sebag Montefiore. Aceasta este istoria intima a douazeci de tari si tarine, unii atinsi de geniu, altii de nebunie, dar toti inspirati de credinta intr-o autocratie divina si animati de ambitie imperiala. Pasionanta cronica realizata de Montefiore dezvaluie lumea lor secreta, o lume a puterii neingradite si a edificarii fara scrupule a unui imperiu grandios, dar umbrita de intrigi de palat, rivalitati de familie, decadenta sexuala si extravaganta feroce, si populata de o intreaga distributie de aventurieri, curtezani, revolutionari si poeti, de la Ivan cel Groaznic la Tolstoi, si de la regina Victoria la Lenin. Mai multe reduceri cărți de la Elefant găsiți - aici.

Siddhartha. Calatoria spre Soare-Rasare. Hermann Hesse. Profesiune de credinta individualista, respingere a fiecarei doctrine, blamare a lumii guvernate de bani si de putere, elogiu al vietii contemplative si al peisajului unei Indii recreate cu maiestrie, Siddhartha este, in esenta, un roman initiatic, devenit, de-a lungul timpului, text „sacru“. Calatoria spre Soare-Rasare - o poveste despre redescoperirea naturii umane si refacerea drumului spiritual dupa efectele devastatoare ale celor doua razboaie mondiale, traite de autor. Mai multe reduceri cărți de la Elefant.ro găsiți aici.