MENIU

Elefant.ro a început campania Black Friday. Ofertele la parfumuri

Black Friday 2018 la Elefant.ro. Unul dintre cele mai importante magazine online din România, Elefant.ro, a început campania de Black Friday. Iată câteva dintre cele mai atractive oferte la parfumuri. 

Întreaga ofertă la parfumuri de damă o găsiți LA ACEST LINK. 

Apa de parfum Chopard Wish, 75 ml. Note de varf: caprifoi, capsuni, salcam, floare de portocal, nuca de cocos, agrise, lemn de trandafir brazilian, para, coacaze negre, yuzu. Note de mijloc: miere, violeta, orhidee, lapte, heliotrop, lacramioare, iasomie, magnolie, osmanthus. Note de baza: lemn de santal, ambra, paciuli, vanilie, caramel, tamaie, boabe de tonka, caramel. Mai multe detalii și alte oferte la parfumuri de damă de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Apa de toaleta Nino Cerruti Cerruti 1881. Parfumul a fost lansat in anul 1995. Compozitia sa este usor exotica, cu o esenta de flori de violete, iris si iasomie, combinata cu tonuri puternice de specii rare de arbori, amestecata cu flori proaspete de portocal. Mai multe detalii și alte oferte la parfumuri de damă de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Apa de parfum Burberry Burberry Brit. Note de varf: lamaie verde, migdale, para. Note de mijloc: bujor, zahar, migdale caramelizate. Note de baza: lemn de mahon, ambra, boabe de tonka, vanilie. Mai multe detalii și alte oferte la parfumuri de damă de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Apa de parfum Chopard Casmir. Note de varf: piersica, caise, coacaze negre, zmeura, mango, nuca de cocos, bergamot. Note de mijloc: mandarina, garoafa, scortisoara, iasomie, muscata, lacramioare. Note de baza: vanilie, rasina benzoica, boabe de tonka, opoponax, ambra, mosc, paciuli, lemn de santal. Mai multe detalii și alte oferte la parfumuri de damă de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Apa de parfum Jimmy Choo. Jimmy Choo pentru femei are o esenta floral-fructata, cu accente subtile ale unor ingrediente rare, ce reusesc sa redea o aura unica a atractivitatii si a senzualitatii feminine. O aroma ce inspira buna dispozitie si combina mireasma calda a notelor lemnoase cu prospetimea suculenta a celor fructat-florale. Recipientul are un design modern care intregeste cu succes imaginea acestui produs. Mai multe detalii și alte oferte la parfumuri de damă de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Black Friday 2018. Reduceri la parfumuri de bărbați

Întreaga ofertă la parfumuri de bărbați, de la Elefant.ro, o găsiți LA ACEST LINK.

Paco Rabanne Invictus. Parfumurile Paco Rabanne poarta in sine mesajul extravagantei, combinate cu luxul si calitatea de exceptie. Invictus a fost lansat in anul 2013. Produsul vine cu un design aparte, sticla este in forma unei cupe. Parfumul a fost creat prin colaborarea a 4 parfumieri, Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge si Dominique Ropion. Mai multe detalii și întreaga ofertă de parfumuri pentru bărbați găsiți LA ACEST LINK. 

Paco Rabanne 1 Million. Parfumurile Paco Rabanne poarta in sine mesajul extravagantei, combinate cu luxul si calitatea de exceptie. Parfumul 1 Million devine unul dintre cele mai populare parfumuri masculine. Este un accesoriu elegant si luxuriant, flaconul auriu stand marturie. Christophe Raynaud, Olivier Pescheux si Michel Girard au lucrat la compozitia parfumului. 1 Million a fost lansat in anul 2008. Mai multe detalii și întreaga ofertă de parfumuri pentru bărbați găsiți LA ACEST LINK. 

Hugo Boss No.6. A fost lansat in 1998 si a fost dezvoltat de parfumierul Annick Menardo. Parfumul este considerat semnatura casei Hugo Boss. Compozitie: Note de varf: mar, bergamota, muschi, citrice, pruna, geranium; Note de mijloc: mahon, garoafa, scortisoara; Note de baza: maslin, lemn de santal, vanilie, cedru, vetiver. Mai multe detalii și întreaga ofertă de parfumuri pentru bărbați găsiți LA ACEST LINK. 

Calvin Klein Man. Calvin Klein Man este un parfum lemnos-condimentat, care a fost lansat in anul 2007. Parfumul poate fi folosit atat iarna, cat si in zilele fierbinti de vara. Mai multe detalii și întreaga ofertă de parfumuri pentru bărbați găsiți LA ACEST LINK. 


Versace Eros, 100 ml. Versace Eros a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Aurelien Guichard. Culoare sticlutei este o referire clara la stilul de viata mediteranean, cat si la arta si cultura greco-romana transpusa intr-o forma moderna. Poate de aceea parfumul Versace Eros este mai potrivit pentru a fi purtat in lunile de vara. Mai multe detalii și întreaga ofertă de parfumuri pentru bărbați găsiți LA ACEST LINK.