MENIU

Ea este tânăra de 23 de ani care va reprezenta România la Miss Grand International 2015

O tânără în vârstă de 23 de ani va reprezenta România la competiţia internaţională Miss Grand International 2015. Evenimentul se va desfăşura în Bangkok, Thailanda, în perioada 4-26 octombrie 2015.

Georgiana Radu va concura la Miss Grand International 2015 alături de alte 117 fete din tot atâtea ţări.

Reprezentanta României este originară din Târgovişte, însă locuieşte în Bucureşti. Georgiana este absolventă a Facultăţii de Limbi Străine (spaniolă-franceză) şi urmează cursurile de master, în anul al doilea, în cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), secţia Comunicare şi Relaţii Publice.

"Competiţia Miss Grand International este un vis frumos, devenit realitate. Sunt mândră că reprezint o ţară frumoasă, cu oameni muncitori şi frumoşi", a spus Georgiana.

"Mă simt onorată să mă aflu în acestă competiţie. Voi reprezenta România cu încredere şi îmi voi asuma totodată responsabilitatea de a arăta că România este o ţară culturală şi demnă de admirat", a adăugat ea.

Marea finală a concursului va avea loc pe 25 octombrie, la ora 16.00 (ora României). Premiul cel mare este în valoare de 40.000 de dolari.