MENIU

După divorţ a slăbit 60 de kilograme, apoi şi-a găsit un iubit cu 12 ani mai tânăr. Cum arată acum

O femeie din Londra i-a uimit pe cei din jurul ei, după ce a reuşit să treacă printr-o transformare uluitoare.

Katie Williams are 35 de ani şi are doi copii. În urmă cu mai multă vreme a divorţat însă de soţul ei, iar de atunci a decis să-şi schimbe viaţa complet. Pentru că la vremea respectivă cântărea aproximativ 120 de kilograme, femeia a hotărât că un prim pas este să slăbească.

A adoptat un regim alimentar sănătos, a făcut sport în mod regulat, iar după mai multă vreme au apărut rezultatele. Katie a reuşit să slăbească nu mai puţin de 60 de kilograme. Mai mult, şi-a făcut o intervenţie chirurgicală la stomac, apoi a apelat la ajutorul unui chirurg plastician care i-a "remodelat" abdomenul şi sânii.

Transformarea sa a fost incredibilă. Ba mai mult, Katie a cucerit un tânăr cu 12 ani mai tânăr, care i-a devenit iubit, scrie The Mirror.

"Jack mă face să mă simt cu adevărat sexy şi îmi face complimente în mod constant. Iubeşte fiecare parte a mea, chiar dacă eu nu sunt încă mulţumită pe deplin de modul în care arăt. El m-a ajutat să trec peste toate şi să mă simt mult mai bine în pielea mea", a explicat femeia.

De altfel, însuşi partenerul lui Katie se declară extrem de mândru de ea şi spune că diferenţa de vârstă nu îl deranjează absolut deloc.

"Vârsta este un număr. Dacă eu o pot face fericită, iar ea mă face fericit, atunci care este problema? Toată lumea se uită la Katie, pentru că arată foarte bine. Mulţi se uită după ea pe stradă, am observat asta, dar îmi place pentru că ea este la braţul meu", a spus el în final.