MENIU

Duhovnicul Oanei Zavoranu, acuzat de vrajitorie

<p>OANA ZĂVORANU</p>

Oana Zavoranu obisnuieste de cativa ani sa mearga in secret la un preot din Teleorman.

Putina lume si-o inchipuie pe Oana Zavoranu ca pe o persoana religioasa. Vedeta care a pozat dezbracata in fata unei cruci s-a remarcat mai mult cu vizitele la vrajitoare decat cu mersul la biserica, scrie wowbiz.ro. 

Zavoranu a facut o singura data referire la firea ei crestina, iar atunci a si rostit numele unui perot: parintele Marian de la Videle. „Ma impartasesc si ma spovedesc. Nimeni nu stie cand merg eu la biserica. Am un duhovnic, parintele Marian de la Videle, pe care-l respect enorm. Discutia cu acest om si pildele pe care mi le-a dat m-au ajutat enorm”, spunea Oana Zavoranu in 2011.

Preotul la care face referire Oana Zavoranu se numeste Marian Ene si slujeste la biserica din Fotachesti-Videle, judetul Teleorman. Parintele Marian a ajuns celebru in toata tara dupa o filmare realizata cu camera ascunsa, in care parintele isi calca pur si simplu enoriasii in picioare.

Imaginile difuzate in premiera la emisiunea „Asta-i Romania” de la Kanal D reprezinta un ritual pagan de vindecare, pe care preotul il realizeaza in anumite zile ale saptamanii, chiar la miezul noptii. Cei calcati in picioare sufera de diverse afectiuni si sustin ca pasii preotului le alina durerea. „Cand pasesc peste oameni sunt cu Sfintele Daruri, ei simt ca trec cu Hristos, acolo e trupul si sangele Domnului. Nu mi-e frica de nimeni, mi-e frica doar de Dumnezeu. Nu supar pe nimeni niciodata cu nimic”, spune parintele Ene despre acest ritual.

Mai multe articole despre:
Oana Zăvoranu preot