MENIU

Dramă pentru Marcel Toader. Își caută disperat o casă

Marcel Toader

Marcel Toader a pierdut, în instanţă apartamentul de lux din strada Brezoianu. El refuzase să plătească res­tanţele şi penalizările la întreţinere, în valoare de aproape 40.000 de lei.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au dispus, anul trecut, executarea silită din locuinţa de pe strada Brezoianu, însă celebrul om de afaceri nu s-a clintit din loc, deşi avea la dispoziţie 30 de zile să părăsească imobilul pierdut în instanţă.

Contactat de Click!, administratorul blocului în care Marcel Toader locuieşte, de mai bine de 15 ani, ne-a spus: “De vânzarea casei se ocupă lichidatorul, nicidecum domnul Marcel Toader, întrucât nu îi mai aparţine acest imobil. După cum se ştie, firma lui a fost executată silit, iar acesta este singurul bun care îi mai aparţine şi care va fi vândut pentru acoperirea datoriilor pe care le are. Cât despre domnul Toader, el încă mai locuieşte în acest apartament, deşi nu ar mai fi trebuit să îl lăsăm. Însă este un gest de umanitate. Cu siguranţă nu va mai sta mult pe aici”.

Mai multe articole despre:
executare silită marcel toader