MENIU

Doliu uriaș în lumea televiziunii din Marea Britanie. Regina Camilla, îndurerată

Doliu uriaș în lumea televiziunii din Marea Britanie. Renumitul realizator radio și TV Paul O'Grady a murit "pe neașteptate", la vârsta de 67 de ani. Grady, una dintre primele personalități artistice care și-a recunoscut homosexualitatea, era prieten apropiat al familiei regale și în special al reginei consoartă Camilla.

Paul O'Grady s-a stins din viață „în mod neașteptat, dar liniștit”, la 67 de ani, a anunțat partenerul omului de radio și televiziune.

O'Grady a devenit celebru în anii 1990 cu personajul său de travestit scoțian Lily Savage. Era un apropiat al Familiei Regale britanice, iar de Regina Camilla îl lega o prietenie deosebită. Anul trecut, Paul a apărut alături de regina consoartă pentru un episod pentru „The Love of Dogs”.

Potrivit presei tabloide, O'Grady a fost și cel care a avertizat-o pe Meghan Markle, înainte de a se căsători cu Prințul Harry, că nu va avea o viață ușoară din postura de membră a Casei Regale.

Prezentatorul părăsise recent BBC Radio 2, după 14 ani, confirmând informațiile potrivit cărora acest lucru s-a întâmplat pentru că era nemulțumit de intervalul de emisie de duminică după-amiaza. O'Grady urma să prezinte la Boom Radio o emisiune, în duminica de Paște.

Mai multe articole despre:
paul o'graddy doliu deces travestit