MENIU

Diferenţele dintre blonde, brunete şi roşcate în pat

<p>Top 10 calitati ale femeii ideale. Tu le ai?</p>

Femeile roscate fac mai mult sex decat cele blonde sau brunete, a aratat un studiu efectuat in Germania, dar aceasta nu este singura diferenta in materie de sex intre femei.

Un studiu efectuat in Hamburg, Germania, a arata ca femeile roscate au o viata sexuala mult mai activa decat blondele si brunetele, o viata sexuala mai activa implicand atat delectarea cu mai multe practici sexuale, cat si un numar mai ridicat de parteneri sexuali.

Totodata, acelasi studiu a aratat ca femeile care-si vopsesc parul trimit, practic, semnalul ca sunt in cautarea unui partener, dorind mai mult sa iasa in evidenta si sa fie admirate decat femeile care-si pastreaza culoarea naturala a parului.

Blondele

Femeile blonde, indiferent daca este culoarea lor naturala la par sau sunt vopsite, sunt constiente de puterea de atractie pe care o au fata de barbati. Nu degeaba toate sondajele au demonstrat ca zicala “domnii prefera blondele” este adevarata. Insa, acest atu pe care il au si de care sunt constiente determina pe femeile blonde sa fie mai delasatoare intre asternuturi. Sunt numeroase femei blonde care, odata ce trezesc interesul unui barbat, inceteaza sa mai depuna eforturi pentru a mentine treaza interesul. Din acest motiv sunt mai putin active in timpul partidelor de sex, lasand barbatul sa faca totul. Ele adora, in schimb, sa fie desfatate sexual, fara a recurge la alte tipuri de sex in afara de cel normal. Totusi, in relatiile de lunga durata, obisnuiesc sa faca sex oral.

Citeşte articolul integral pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
studiu relaţie blonde