MENIU

Dieta vedetelor K-pop face furori pe internet. Specialiștii atrag atenția: Pericol uriaș pentru sănătate!

2023 The Fact Music Awards/ Giselle (aespa)/ Profimedia

Numită K-POP, dieta care face furori pe internet, mai ales în rândul tinerilor, provine de la un gen muzical la modă în Coreea de Sud. Dieta coreeană se bazează pe consumul de alimente integrale și este inspirată din bucătăria tradițională a zonei. Însă, pe cât de populară este, pe atât de periculoasă o văd medicii. Specialiștii avertizează că poate provoca dezechilibre grave în activitatea organismului. 

Această dietă presupune consumul a aproximativ 500-600 de calorii pe zi, excluzând toate sursele de carbohidrați. În schimb, legumele și alimentele proteice sunt consumate pe scară largă, împărțite în 3 mese mici.

@ipa_marketing korean girls so slim how😮🤔🤔#foryourpage #standwithkasmir #SpotifyDhoomDhaam #trending ##🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ♬ original sound - IPA Marketing



Dieta k-pop este practicată de mulți cântăreți faimoși din Coreea. Având în vedere fizicul tras ca prin inel al vedetelor, mulți oameni se lasă influențați și încep să urmeze dieta.

@beauties_520 Korean beauty#foryou #viral #slim#fypシ #tiktok #foryoupage #girls #dancing #pretty ♬ original sound - Beauty’s



Specialiștii vin însă cu un avertisment și spun că dacă este ținută pe termen lung poate provoca diferite dezechilibre în organism.

Mai multe articole despre:
dieta dieta vedete kpop kpop vedete coreene sanatate