MENIU

Dieta de gheaţă - Slăbeşti de două ori mai repede

Dieta de gheaţă - Slăbeşti de două ori mai repede

Este posibil sa ai o pierdere in greutate prin simplul fapt care tine de restrictionarea orelor in care obisnuiesti sa mananci in timpul zilei. Specialistii analizeaza cele mai noi argumente stiintifice din spatele acestui plan numit "dieta de gheata".

Pana la acest moment al anului, multe femei au renuntat deja la o dieta pe care au inceput-o cu mult entuziasm in ianuarie. Unele dintre ele s-au simtit infometate, altele s-au saturat sa numere calorii si sa analizeze liste intregi de alimente pentru a elimina ingredientele care le afecteaza silueta.

Ce inseamna sa ai un metabolism bun

Daca si pentru tine este un scenariu familiar, astazi iti spunem ca poti evita acest scenariu prin adoptarea unei rutine corecte in dieta ta. Nu te vei simti obosita sau infometata. Exista chiar dovezi convingatoare pentru abordarea prezentata in noua carte "The Ice Diet" (editura Penguin Books). Si autoarea acestei carti spune ca dieta de gheata chiar functioneaza.

Cercetarile sugereaza acum ca nu conteaza doar ceea CE mancam, dar si CAND anume mancam si, pentru o pierdere in greutate mai rapida si mai durabila, s-a dovedit ca organismul nostru raspunde cel mai bine la scurte perioade de POST (a se citi repaus alimentar).

Citeşte mai mult pe feminis.ro

Mai multe articole despre:
slăbit deită