MENIU

Dieta Barbie - Ce fac tinerele să arate precum Margot Robbie / Isterie mondială

Dieta Barbie - Ce fac tinerele să arate precum Margot Robbie / Isterie mondială

Dieta-Barbie. Filmul Barbie a creat isterie în rândul oamenilor la nivel mondial. După vizionarea filmului, adolescenții, și nu numai, au decis să meargă în cabinetul medicului estetician pentru o nouă schimbare, mai exact, să aibă trupul perfect exact așa cum îl are actrița Margot Robbie.

O isterie a fost declanșată la nivel mondial, după ce filmul Barbie, cu Margot Robbie și Ryan Gossling în rolurile principale a bătut record după record.

Filmul Barbie a creat isterie în întreaga lume. Onouă procedură este extrem de căutată în rândul femeilor. Este vorba despre „gâtul de lebădă”. Însă, puțini sunt cei care știu ce implică această intervenție estetică și cât de periculoasă poate fi.

Barbie este noua modă! Ei bine, în ciuda mesajului care ne îndeamnă să îmbrăţişăm imperfecţiunea, tot mai multe femei influencer promovează un trend destul de periculos.

Este vorba despre procedura „Barbie Botox” sau „Gât de lebădă”. Mai exact, femeile care vor să arate „perfect” își injectează toxină botulinică în muşchi ca să pară că au umerii mai subţiri şi gâtul mai lung.

Medicii specialiști trag un semnal de alarmă și susțin că prea mult botox poate slăbi puterea musculară.

În căutarea de a fi perfect, acțiune pe care o văd în păpuşa-emblemă Barbie, cele mai multe tinere din Statele Unite şi Europa au asaltat cabinetele medicilor esteticieni pentru a-și face o astfel de intervenție estetică.

Alimente consumate de actrița din Barbie

Pe lista alimentelor sale preferate sunt și fructele de pădure. Acesta furnizează potasiu, magneziu, vitaminele C și K, precum și fibre. Ele o sursă bogată de antioxidanți, contribuind la protejarea pielii împotriva radiațiilor UV și poluării. Totodată, au anumite proprietăți antiinflamatorii ce reduc riscul afecțiunilor cronice.

Citește continuarea pe doctorulzilei.ro
Mai multe articole despre:
dieta barbie actrita film