MENIU

Agresorul Dianei Enache şi-a aflat sentinţa

Diana Enache

Libanezul Ali Kanaan, bărbatul care a tăiat-o cu briceagul pe fiica lui Adrian Enache, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare şi la plata a 50.000 de euro despăgubiri.

Ali Kanaan a fost arestat, iar procesul s-a întins pe durata mai multor luni. În timpul judecării, s-a descoperit că libanezul a absolvit doar patru clase, în condiţiile în care fişa postului de portar al blocului prevedea să fi terminat liceul, scrie Click.ro.

Adrian Enache a comentat pentru Click! decizia instanţei: "Nu sunt cel mai în măsură să judec oamenii, Dumnezeu e cel care ne judecă pe toţi. Nu sunt cel mai în măsură să judec oamenii, Dumnezeu e cel care ne judecă pe toți. Nu am comentat și nu voi comenta decizia justiției române, în care am crezut. Atât sper, că după ce își ispășește pedeapsa, Dumnezeu să îl lumineze și să îi facă curat în suflet, să-și crească fetele în alt mediu, mult mai sănătos și cu o altă demnitate. Așa cum a știut să vină să-l salvez când era să fie dat afară, că are două fete, să se gândească ș când a făcut abdominabila faptă. Măcar când iese să fie curat sufletește și la minte, cu o altă atitudine în societate. În rest, nu mă interesează partea materială. Consider că durerea unui părinte și a unui copil molestat nu egalează nicio sumă din lume. Nu vorbim despre bani. Nimic nu poate atenua durerea unui părinte sau a unui copil molestat...".

Mai multe articole despre:
libanez diana enache