MENIU

DESCOPERIREA ÎNFIORĂTOARE a unei familii, în BANANELE cumpărate de la supermarket

Banane
Muşcătura acestui păianjen ucide în câteva minute

Ultimul lucru la care te aştepţi, atunci când cumperi fructe de la supermarket, e să descoperi o insectă al cărei nume ştiinţific înseamnă "ucigaş". Exact asta a păţit o familie din Londra, după ce a primit o livrare acasă de la supermarket-ul Waitrose.

Tatăl familiei aranja cumpărăturile, atunci când, în mănunchiul de banane cumpărate, a descoperit un păianjen mare şi s-a speriat, aruncând bananele într-un bol. Bărbatul a capturat păianjenul şi a mers să caute pe internet specia din care face parte păianjenul. Când a descoperit că e vorba de un păianjen brazilian foarte veninos, bărbatul, împreună cu soţia şi copiii săi, au părăsit imediat casa, de teamă.

Din păcate, nici poliţia şi nici o societate locală de protecţie a animalelor nu l-au ajutat, spunând că nu se pot ocupa de păianjen, care, între timp, scăpase rozându-şi unul dintre picioare. A fost nevoie de un expert, care a venit şi a descoperit câteva sute de ouă ale păianjenului şi care a fost nevoit să se lupte, la propriu, cu păianjenul veninos, care a atacat atunci când expertul a vrut să îl prindă, scrie Daily Mail.

Magazinul a oferit familiei 150 de lire sterline, sub forma de bonuri valorice, şi o ieşire în familie, pentru a-şi cere scuze. Păianjenul, originar din America de Sud, poate ucide în câteva minute.