MENIU

Descoperă cele mai scumpe lucruri din lume

Pentru cei care au la dispozitie sume exorbitante de bani, lumea este plina de minunatii si lucruri menite sa socheze prin pretul lor.

Nu stim daca intr-adevar bucuria de a cheltui milioane de dolari pe un obiect este cea mai mare din lume (si probabil nici nu vom afla), dar am alcatuit pentru curiozitatea ta o lista cu cele mai scumpe lucruri din lume, din diferite categorii de produse.

Cele mai scumpe lucruri din lume

Set de sah Charles Hollander: 600 000 de dolari

Acest set de sah este facut din diamante albe si negre de 320 de carate si doar sapte astfel de seturi au fost create pana acum. Acesta este cel mai scump set de sah din lume, desi ar avea o concurenta: Jewel Royale, in valoare de 10 milioane de dolari. Insa acesta nu a fost creat, ci a ramas doar la stadiul de concept.

Ferrari 250 GTO: 35 de milioane de dolari

 

Nu demult, aceasta a fost declarata cea mai scumpa masina din lume si se afla acum in posesia unui om bogat din Regatul Unit care colectioneaza masini.

Camera de hotel Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson: 65 000 de dolari/noapte

In Geneva se afla cea mai scumpa camera de hotel din lume. Inchirierea acesteia costa nu mai putin de 65 000 de dolari/noapte. Acest penthouse maret are 10 camere si 7 bai.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
bani cele mai scumpe lucruri