MENIU

Demachierea corectă! Ai făcut şi tu aceste greşeli?

<p>Demachiere</p>

Demachierea este un procedeu obligatoriu, mai ales înainte de culcare. Sunt câţiva paşi care trebuie urmaţi pentru a avea un ten sănătos.

Specialistii in frumusete nu recomanda utilizarea unor bucati de vata, ci doar a dischetelor demachiante speciale. Servetelele demachiante nu trebuie folosite perioade indelungate de timp. Ele sunt recomandate numai in cazul in care sunteti plecate in delegatie sau in concediu si nu vreti sa ocupati bagajele cu intreaga trusa de frumusete.

Demachierea se incepe de la buze. De la colturi spre mijlocul lor, cu un lapte demanchiant potrivit pentru zona sensibila a buzelor. Se trece apoi la ochi, cu un demachiant special pentru aceasta zona. Ochii se sterg de la interior spre exterior, indepartand usor machiajul, fara sa apasati prea tare. Ultima se curata fata, cu miscari care incep de la nas spre exteriorul obrazului, apoi fruntea si barbia.

  Dupa o demachiere constiincioasa, aplicati si o lotiune tonica, apoi o crema specifica tenului tau. La sfarsit, se poate hidrata cu un spray cu apa termala.

Mai multe articole despre:
demachiere serveţele demachiante