MENIU

Declaraţie şocantă a Paulei Iacob. Este fără precedent

<p>Paula Iacob</p>

Paula Iacob a declarat la emisiunea “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, că ateii şi homosexualii au o problemă mintală. Celebra avocată Paula Iacob doreşte ca religia să fie studiată în şcoli. Ea consideră că frica de Dumnezeu este importantă, de aceea nu acceptă nici căsătoria între acelaşi sex.

“Îmi fac groază poveştile de homosexualitate la care se gândeşte cu dor şi drag deputatul Cernea, care luptă şi cere să nu mai fie nicio religie. Să fie! Pentru că la religie n-am învăţat să stau toată ziua în biserică. Deşi eram într-o şcoală catolică unde aveam capelă nu mergeam decât când aveam teză sau o chestie să-l rog pe Dumnezeu saă mă ajute să mă descurc. Dar am învăţat la religie să nu fur, să nu fiu rea, să nu iau soţul altei pesoane… Multe le înveţi la religie, pentru că principiile religiei creştine sunt de fapt multe principii de drept. Şi atunci de ce să nu fie orele de religie din care copilul învaţă şi să aibă în plus o credinţă.

Îi socotesc nişte invalizi mintali pe atei. Pentru că un om care n-are în clipa morţii un gând, sau când ştie că e în pericol de moarte, dacă nu are un gând bun către Cel de Sus, căruia îi spui “Doamne ai grijă de mine!”, pentru că oamenii nu mai pot avea grijă de tine, aceşti atei sunt oameni cu un suflet îndoit, sau cu o jumatate de suflet, cu o jumătate de inteligenţă chiar.

Mai mult pe EVZmonden.ro

Mai multe articole despre:
homosexualitate Paula Iacob Remus Cernea