MENIU

DE NECREZUT. A salvat viaţa celei mai dragi persoane,în prima zi ca operator la SERVICIUL de URGENŢĂ

I-a salvat viaţa tatălui său în prima zi de muncă ca operator 911

O femeie abia angajată ca operator la Serviciul Unic de Urgenţă american, 112, a fost pusă într-o situaţie dificilă, încă din prima zi de muncă, atunci când o voce foarte cunoscută ei a apelat la ajutorul Ambulanţei.

Crystal Morrow a fost pusă într-o situaţie pentru care nimeni nu o invidiază: în prima zi de muncă ca operator la Serviciul de Urgenţă, a trebuit să îi salveze viaţa celei mai dragi persoane pentru ea, tatăl său.

După ce a reuşit, în primele ore de muncă, să rezolve apeluri la 911 cu privire la un incendiu şi la o spargere, femeia a primit un apel care a şocat-o: la telefon se afla mătuşa sa, care i-a spus, disperată, că tatăl lui Crystal a intrat în şoc diabetic. Operatoarea a reuşit să îşi menţină calmul şi să discute cu mătuşa sa -care nu ştia cu cine vorbeşte- până când la faţa locului a ajuns o ambulanţă, scrie metro.co.uk.

Şefa tinerei i-a lăudat prezenţa de spirit, remarcând că abia la final a descoperit că persoana care avea nevoie de ajutor era tatăl lui Crystal. Operatoarea spune, la rândul său, că a fost foarte bine antrenată chiar de şefa sa, pentru a face faţ presiunii.