MENIU

De ce nu este bine să-ți săruți iubitul când ai ruj pe buze

Află, din rândurile de mai jos, de ce relația dintre tipi și cel mai popular produs de makeup nu e deloc armonioasă! 

Ai chef de tandrețe? Renunță la ruj!

Adorăm sărutările dulci și rujul roșu ca focul, așa că faptul că cele două mari plăceri ale noastre nu se împacă prea bine ne provoacă de fiecare dată tristețe. Dar de ce nu este recomandat să te săruți cu iubitul tău, atunci când buzele îți sunt colorate în cea mai fierbinte nuanță de roșu.

În primul rând, o repriză hot de sărutat, cu ruj pe buze, îți va compromite machiajul. Dacă nu vrei să ieși din brațele sale tremurând nu de plăcere, ci de groază, la vederea propriului chip mânjit cu ruj până la sprâncene (da, poate că exagerăm, dar știi despre ce vorbim), va trebui să scoți rujul din relația voastră!

Acum, că am identificat principalul motiv pentru care TU nu ar trebui să porți ruj atunci când te giugiuleşti cu el, să ne gândim puțin și la iubitul tău. Rujurile nu sunt chiar cel mai gustos produs cosmetic, dar, dincolo de faptul că el nu va mai considera că buzele tale sunt apetisante, va ingera și compuși chimici destul de neprietenoși cu organismul său. Chiar dacă îți imprimă o nuanță frăgezie pe gură, iubitul tău ruj nu e nici pe departe la fel de inofensiv precum fructele de pădure și îi poate provoca probleme de sănătate tipului care l-a înghițit.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
relaţie ruj