MENIU

De ce este îndrăgostit de tine, în funcție de zodie. Horoscopul cuplului

De ce este îndrăgostit de tine, în funcție de zodie. Horoscopul cuplului

Să recunoaștem - dragostea nu poate fi explicată! În ciuda mileniilor de poezie, muzică și folclor dedicate iubirii, aceasta rămâne în continuare un mister și nu poți prezice când și unde va lovi săgeata lui Cupidon. 

Totuși, pe lângă atracția naturală, personalitatea joacă un rol important în declanșarea iubirii. În funcție de zodia ta, ai anumite trăsături care îl pot face pe un bărbat să se îndrăgostească de tine. 

Berbec

Un bărbat poate fi sedus de faptul că ești o adevărată luptătoare, care spune și face întotdeauna ce vrea. Atunci când îți propui să schimbi lumea, nu te dai înapoi de la nimic, oricât ar fi de greu. Tu, dintre toate femeile, semeni cel mai mult cu o supereroină, iar asta poate trezi imaginația și dorința bărbaților.

Taur

O femeie Taur posedă o atracție mai mare decât a altor femei, doar se află sub puterea lui Venus, nu-i așa? În plus, ține foarte mult la valorile ei și este foarte statornică atunci când iubește. Această feminitate debordantă și caracterul tău stabil și principial sunt motivele pentru care un bărbat se poate îndrăgosti de tine. Citește continuarea.