MENIU

DANSEZ PENTRU TINE. Fostul partener al lui Jojo: "Am dormit într-o ladă frigorifică"

Jojo şi Ionuţ Tănase

DANSEZ PENTRU TINE. Din decembrie 2011, de când a câştigat „Dansez pentru tine” şi premiul cel mare de 60.000 de euro, până ieri, când a împlinit 26 de ani, viaţa lui Ionuţ Tănase a luat cea mai frumoasă turnură. S-a căsătorit, are un copil, şi-a luat casă şi a scris o carte.

DANSEZ PENTRU TINE. Una emoţionantă, despre copilăria lui, numită „Portretul vieţii unui orfan”. O consideră cadoul lui pentru cei care au crezut în el şi l-au votat, scrie Click.ro.

„Mi-am deschis sufletul şi am înşirat pe file albe experienţe năucitoare din copilăria mea. Mi-a fost greu, recunosc. Am plâns mult în timp ce mi-am eliberat amintirile din cufărul în care le încuiasem. Amintiri despre o maturizare mult prea timpurie, despre frigul şi bătăile ce au lovit într-o fiinţă plăpândă, despre clipe în care furtunile mă doborau. Nu îmi plâng de milă, experienţele s-au transformat în cicatrice pe care le port cu mândrie. Acele file pe care am aşternut bucăţele din sufletul meu vorbesc şi despre amintiri splendide, oameni unici şi «Dansez pentru tine»". De la 6 la 8 ani am dormit în scări de bloc, beciuri, gări, parcuri şi de la 8 ani până la 11 ani am dormit într-o ladă frigorifică în piaţa din Lupeni"., spune Ionuţ Tănase (26 de ani).