MENIU

Dana Săvuică şi-a găsit un nou iubit? Ce spune după divorţ

La câteva luni de la separarea de soțul sau, au apărut zvonuri că Dana Săvuică și-ar fi părăsit soțul pentru un alt bărbat. Toate aceste speculații au fost accentuate de faptul că fostul model a plecat de Ziua Îndrăgostiților în străinătate.

 „Am trecut printr-o perioadă dificilă sentimental, dar merg mai departe. Mi-e destul de greu... Una e să ai un partener langă tine, să ai o jumătate și altă e să rămai singur și să reînveţi să fii un întreg. Sunt o femeie puternică, dar nu inseamnă că le știu pe toate, că n-am sentimente și că nu sufăr la fel că toate celelalte femei”, a spus Dana Săvuică.
 
„Am fost de Ziua Îndrăgostiților într-un city break la Paris. S-a întâmplat să fie de Sfântul Valentin și toată presa s-a întrebat cu cine am fost în Franța. Cu nimeni! Am fost cu o echipă de fotografi care mi-au făcut niște filmulețe pentru că am un contract de imagine cu un brand spaniol de pantofi și asta a fost, de fapt, povestea mea la Paris purtând pantofii lor. Într-adevăr, acolo am văzut multe cupluri de îndrăgostiți”, a mai spus ea, scrie ele.ro.

Mai multe articole despre:
relaţie Dana Savuica