MENIU

Cum va fi soţia ta în funcţie de meseria tatălui ei

Cum va fi soţia ta în funcţie de meseria tatălui ei

Psihologii au dedus, la nivel mondial, ca trasaturile unei femei sunt cat se poate de legate de felul in care a fost crescuta de tatal ei.

Tatal avocat:

Femeia crescuta de un tata avocat simte mereu nevoia sa aiba controlul in relatie. Stie foarte bine ca atitudinea ei manipulatoare poate sa duca la destramarea relatiei, asa ca incearca sa o mascheze cu viclenie. In ciuda acestui lucru, tot ceea ce isi doreste este sa-si multumeasca barbatul, din cauza ca nu a reusit sa-si multumeasca pe deplin tatal inainte sa aiba alta personalitate masculina predominanta in viata. Pe de alta parte este capabila sa exprime clar sentimente de iubire si asa reuseste sa tina aproape barbatul iubit.

Tatal politist

Fiind tinuta mereu din scurt, a simtit nevoia sa se exteriorizeze in toate modurile interzise de parinte. Asa ca a inceput de foarte tanara sa experimenteze lucruri considerate tabu, inclusiv din punct de vedere sexual. Daca iti alegi ca sotie o fiica de politist trebuie sa te astepti sa fie nesatula in pat si cat se poate de vulcanica cand vine vorba de propria persoana. Nu suporta sa ii fie dictate regului, din cauza ca a trait in baza lor intreaga tinerete si are nevoie de libertate maxima. Daca o vei ingradi, risti sa fii inselat foarte des.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Mai multe articole despre:
avocat soţie tată meserie