MENIU

Cum te înțelegi perfect cu cele mai încăpățânate zodii - Cele 12 secrete pe care trebuie să le știi

Cum te înțelegi perfect cu zodiile cele mai încăpățânate - Cele 12 secrete pe care trebuie să le știi

Există câteva zodii care concurează pentru titlul de “cea mai încăpățânată”. Cum le poți cunoaște foarte bine pentru a te înțelege perfect cu ele.

Cum te înțelegi perfect cu zodiile cele mai încăpățânate - Cele 12 secrete pe care trebuie să le știi

1. Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul este, sincer, cel mai rău tip de încăpățânat care există.
Nu le place adesea să intre într-o discuție sau o ceartă fără telefonul la îndemână, în cazul în care trebuie să invinga pe cineva cu faptele, dar încearcă să-i lovești cu logică atunci când te afli în aceeași situație –  acestia nu o au. De fapt, vor face tot posibilul să insiste că greșești, pentru că pot, scrie sfatulparintilor.ro.

Un alt motiv pentru care Taurul este la fel de încăpățânat pe cât arata este că ei te vor asculta – și vor fi de acord cu orice spui – și apoi se întorc să-și facă propriile lucruri. Poti încerca să le spui că nu este in regula să mănânce aluat crud de prăjituri sau să înoate în timpul unei furtuni, dar oricum vor face ce vor ei.

Nu sunt deschisi, deci înțelegi cât de încăpățânați sunt.

2. Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul nu este degeaba berbecul zodiacului. La naiba, sunt mai încăpățânați decât un zid de cărămidă.

Berbecul este atât de obișnuit să facă totul în felul sau, încât atunci când cineva încearcă să-i provoace, le arată cât de neinvincibili pot fi.

Indiferent dacă doresc să-ți cumpere un cadou scump de ziua ta sau să-ti ofere o cină plăcută, nu poți să spui sau să faci nimic pentru ca un Berbec să se răzgândească. De fapt, provoacă-i de multe ori și vei vedea ca nu le va fi frică să se implice fizic dacă este necesar.

3. Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

A încerca să-l faci pe Vărsător să nu mai fie încăpățânat este ca și cum ai încerca să faci sa se miste un zid de ciment pentru că îți stă în cale. Cu alte cuvinte: nu. Nu se intampla.

Vărsătorul este încăpățânat cu orice, iar dacă îi chemi, probabil că se vor încăpățâna să refuze.

Există foarte puține modalități (spre deloc) pentru a-l face pe Vărsător să nu mai fie atât de capos tot timpul, dar trebuie să fii prietenul caruia îi spun fiecare mic secret, care mai de care, pentru a-i convinge. Cu siguranță nu le pasă ce crede cineva și urăsc absolut să audă părerea ta, așa că vor continua să fie încăpățânați și să facă exact ce vor, pentru că nimeni nu le poate impune altfel.

4. Capricorn (20 decembrie – 19 ianuarie)

Dacă cineva personifică zicala „Păcălește-mă o dată, să-ți fie rușine. Păcălește-mă de două ori, să-mi fie rușine”, este Capricornul.

S-ar putea să fie încăpățânați, dar este doar pentru că nu vor să ajungă într-o situație neputincioasă. Ei încearcă să-și bazeze toate deciziile viitoare pe experiența trecută și, dacă îți spun că vor face singuri treaba, atunci asta se întâmplă – punct.
Capricornul poate fi de fapt incredibil de amabil și drăguț, dar dacă încerci să-l presezi să facă ceva, atunci întregul lor comportament se poate schimba.

Sunt șanse destul de mari să nu vezi niciodată această parte a lor, dar nu atata ursul pentru că nu o să-ți placă ceea ce vezi.

5. Leu (23 iulie – 22 august)

Leul primește ceea ce își dorește în viață și va trece peste oricine încearcă să le stea în cale.

Ei bine, da și nu. Ei știu cu siguranță valoarea de a fi încăpățânați până când obțin ceea ce își doresc, dar nu sunt proști și nu sunt pe cale să lase ca o mișcare greșită să-și pună în pericol întreaga fiinta.

Leul va fi încăpățânat până în punctul în care devine nesăbuit. Ei nu vor niciodată să fie cunoscuți ca persoana care va face literalmente orice pentru a te multumi, pentru că, în acel moment, nu este de admirat, ci pur și simplu prost. Da, își doresc atât de mult acel nou loc de muncă, dar nu vor șantaja concurența sau vor scoate murdar pe nimeni doar pentru a se usura pe sine; ei cred în corectitudine.

6. Săgetător (22 noiembrie – 19 decembrie)

Săgetătorii pot fi destul de încăpățânați, dar sunt și foarte buni în privința asta.

Nu sunt atât de mult ca o persoana care se va certa până când devine albastra la față, dar dacă spun că nu pleacă undeva sau nu fac ceva, mai bine intelegi ca vorbesc serios.

Săgetătorul încearcă să-și folosească inteligența pentru a lua decizii mai bune. Cel mai mare motiv pentru care Sagetatorul este incapatanat este din cauza trecutului lor. Nu vor să facă niciodată aceeași greșeală de două ori, așa că atunci când pun piciorul în prag, este pentru a nu dormi din nou  cu aceeași mustrare de constiinta, scrie sfatulparintilor.ro.

S-ar putea să nu crezi că este o problemă atât de mare să faci greșeli, dar acesta este un lucru pe care Sagetatorul îl urăște.

7. Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii sunt foarte hotărâți să susțină ceea ce cred și să nu dea înapoi în ceea ce este important pentru ei. Una peste alta, le place să-și folosească încăpățânarea (care nu este la fel de vicioasă ca in cazul altor zodii) pentru bine, nu pentru rău.

Dar doar pentru că Peștii pot fi încăpățânați, nu înseamnă că îi vezi mereu, ai mai multe șanse să ii vezi cum sunt dulci.

Peștii ar putea încerca să-și înfigă călcâiele în pământ și să rămână de neatins despre alte lucruri în afară de convingerile lor, dar pot fi destul de ușor de convins. S-ar putea să spună că vor iaurt înghețat, dar tentează-i cu înghețată și se vor topi în mâinile tale. Nu-i luați pe ei la inaintare, nu sunt atât de înfricoșători și încăpățânați pe cât vor să creadă oamenii.

8. Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioara este ca un câine care are un lătrat puternic și niște dinți cu aspect fioros, dar când îi oferi un răsfăț, se comportă ca și cum ai fi noul său cel mai bun prieten.

S-ar putea să fie încăpățânata din când în când, dar toate acestea dispar în momentul în care le demonstrezi că au greșit. Nu le place să fie nevoiți să se certe doar de dragul de a se certa pentru că nu sunt genul ăsta de persoană.

Mai mult decât atât, Fecioarei îi place să-și încurajeze prietenii să perfomeze, chiar și atunci când nu pot. Doar pentru că lătratul lor este mai rău decât mușcătura, nu înseamnă că nu consideră că încăpățânarea este o trăsătură pozitiva. Ea vede cum oamenii își iau drumul atunci când nu dau înapoi, motiv pentru care se preface că sunt mai încăpățânați decât sunt cu adevărat. Ea speră că într-o zi va păcăli pe cineva, făcându-l să creadă că este de fapt duritatea in persoana.

9. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul pare a fi genul de persoană care are întotdeauna o părere despre orice și despre toată lumea în orice moment, dar, în realitate, sunt indivizi destul de docili. Nu ar trebui însă să-i subestimezi niciodată, dar nu sunt nici pe departe atât de agresivi pe cât îi considera toată lumea.

În ceea ce privește încăpățânarea, sunt înțelepți, bine – dar nu în modul în care ai bănui. Scorpionii au mari speranțe pentru ei înșiși și așteptări mari cu privire la ceea ce pot realiza. Așadar, ori de câte ori vezi cele mai încăpățânate părți ale Scorpionului, este de obicei pentru că au acea atitudine despre ceva (sau cineva) pe care și-l doresc cu adevărat și nu vor renunța până când nu o vor face.

Dar, despre tine și viața ta, lor nu le pasă nici pe departe. S-ar putea să fie duri cu ei înșiși, dar cred că te lasă pe tine sa consideri ca o faci.

10. Rac (21 iunie – 22 iulie)

Sună dur, dar Racul nu este deloc încăpățânat, pur și simplu pentru că sunt mult prea sensibilii pentru a se menține.

Sigur, s-ar putea încăpățâna în doze foarte mici, dar acele „gheare de crab” ale lor sunt într-adevăr doar pentru spectacol. S-ar putea să spună că nu vor face ceea ce spui sau te vor asculta, dar arată orice pic de autoritate asupra lor și se vor da înapoi.

11. Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt persoane fluctuante pentru că le este mult mai ușor să se răzgândească în acest fel - și o fac destul de mult.

Gândește-te astfel: dacă Gemenii ar fi o furnică, ai putea controla practic pe unde merg și ce fac, doar cu degetul tău.

Dar, doar pentru că se răzgândesc în fiecare minut al fiecărei zile, nu înseamnă că se schimbă in relatie cu tine. Să presupunem că Gemenii nu au niciodată planuri sau preferințe stabilite; s-ar putea să spună că merg la bibliotecă, dar dacă menționezi că ți-e foame, se vor oferi voluntar să vă conducă pe voi doi să mergeți să luați ceva de mâncare.

Nu este atât de grav că sunt ușor de manipulați, dar simplul fapt ca sunt doar o persoană ușor de înțeles, înseamnă că este imposibil pentru ei să fie încăpățânați cu ceva.

12. Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă ar trebui să spui despre cineva că este foarte departe de ceea ce înseamnă încăpățânarea, ar fi sigur Balanța.

Nu numai că nu există un os rău în corpul unei Balanțe, dar nu există nici unul încăpățânat, cu adevărat. Tot ce vor să facă ei este să te mulțumească, indiferent de ce este nevoie. Pentru unii, acest lucru îi face să pară ca „un preș”, dar pentru alții este doar ceva drăguț.

Din nefericire pentru ei, a fi așa îi poate pune în mai multe situații neplăcute și conflicte decât și-ar dori probabil să fie vreodată. În acel moment vor alege să plece.

Și care este partea cea mai proastă? Ei nu știu cum să fie încăpățânați doar ca să elimine oamenii toxici din viața lor, astfel că le este sortit să fie forțați destul de des, potrivit sfatulparintilor.ro.