MENIU

Cum sunt femeile la sex în funcţie de zodie. Ce partener li se potriveşte

Cum sunt femeile la sex în funcţie de zodie. Ce partener li se potriveşte.

Berbec
Nativele acestei zodii sunt adevărate cuceritoare: cele care seduc primele și dau tonul în pat. Partidele de sex cu ele sunt fierbinți, fără complexe și pudori. Au un libido puternic și un singur obiectiv: orgasmul! Fac distincție între dorință și dragoste, lucru care i-ar putea luq prin surprindere pe partenerii lor, și își doresc să că ambele să se împletească atunci când se îndrăgostesc.

Cum e amantul ideal pentru o astfel de femeie?
Se potrivesc cu bărbații siguri pe ei, creativi în dormitor și dornici să încerce lucruri noi. E foarte important ca ele să nu se plictisească, de aceea partenerii lor trebuie să le mențină mereu treaz interesul. Sunt compatibile cu bărbații din Săgetător și Vărsător.

Taur
Femeile Taur sunt definite de senzualitate, dar și de fidelitate. Nu le place să se grăbească niciunde, dar în niciun caz în pat: vor să guște fiecare minut și să prelungească plăcerea cât mai mult posibil. Nu ezită, însă, să ceară partenerului mai mult dacă sunt nesatisfăcute. Au o mare nevoie de siguranță, dublată de un libido invidiat de nativele altor zodii. Nu se decid ușor asupra unui partener, dar atunci când o fac, nu-l lasă prea ușor!

Cum e amantul ideal pentru o astfel de femeie?
Cu toate că ar putea fi atrase de bărbații care umblă din floare în floare și care le vor face extrem de geloase, pe termen lung li se potrivesc bărbații puternici, liniștiți și, nu în ultimul rând, virili. Iar dacă le poate asigura și siguranța materială, snt cei care le trebuie. Bărbații Rac, Capricorn și Scorpion le încântă atât în societate, cât și în dormitor.

Gemeni
Femeile din această zodie nu se lasă seduse decât de bărbații care le cuceresc în primul rând intelectual și dovedind un simț al umorului asemănător cu al lor. Neprevăzutul joacă un rol important în viață lor sexuală și sunt maestre în a-și provocă partenerii folosindu-se de fanteziile acestora. Sunt creative și curioase pe plan sexual și au o mare nevoie de varietate, pentru că se plictisesc rapid.

Cum e amantul ideal pentru o astfel de femeie?
Cel mai bine li se potrivesc bărbații care comunică foarte bine și…pun în practică ceea ce spun! Le captivează cei care reușesc să îmbine inteligența cu o atracție sexuală puternică. Leii, Balanțele și Vărsătorii fac parte dintre cei pe care ar putea paria.

Rac
Sunt persoane extrem de feminine și care se pricep de minune să-și folosească toate atuurile, mergând de la bătaia inocență de gene și până la rujul roșu aprins. Se spune despre ele că au sufletul unor femei-copil și că au nevoie să se simtă în siguranță înainte să se poată dărui în întregime. Pentru ele dorința se naște după ce cunosc bine o persoană și după un preludiu lung. Asta nu înseamnă că le lipsește imaginația sau îndrăzneală în pat… ci doar că preferă să aibă sentimente față de partenerul lor.

Cum e amantul ideal pentru o astfel de femeie?
Au nevoie de un partener delicat, dispus să le protejeze și să le aștepte cât trebuie sau, mai simplu spus, să știe să și le apropie. Unde pot găsi femeile din această zodie astfel de iubiți? Ar putea caută în rândul Fecioarelor, al Peștilor și al Racilor.

Leu
Nativelor din această zodie le place să își domine partenerii cel puțin la fel de mult că și să se lase seduse. Nu lasă nimic la voia întâmplării când e vorba să seducă un bărbat pe care îl vor: nici lenjeria sexy care să le pună corpul în valoare, nici decorul și, mai ales, nici atitudinea. Sunt foarte exigențe în pat, dar niciodată egoiste.

Cum e amantul ideal pentru o astfel de femeie? Carismatic, fermecător și cu o reputație excelentă, iată bărbatul pe care îl admiră, cu condiția să nu le pună în umbră și să nu dorească să le protejeze. Bărbații generoși, viguroși și… bine dotați sunt cei care le pot duce în al șaptelea cer. Berbecii, Balanțele sau Săgetătorii se dovedesc a fi la înălțimea cerințelor lor.

Fecioară
Imaginea lor de femei stilate, foarte raționale și înțelepte nu păcălește… iar sub aparenta lor răceală stă ascunsă dorință de plăceri rafinate. Partidele de dragoste lente, senzuale și pline de voluptate sunt ceea ce preferă. Sunt mereu în căutarea idealului amoros și nu se încred nici în aventuri de-o noapte, nici în dragostea la prima vedere și de aceea nu e ușor să le faci să-și piardă capul, cu toate că își doresc din când în când asta.

Cum e amantul ideal pentru o astfel de femeie?
Bărbații inteligenți, eleganți, afectuoși, amuzanți, integri și fideli –da, sunt foarte pretențioase- le fac să își dorească să le dăruiască totul, iar armonia e posibilă cu bărbații din zodia Racului, a Peștilor și Taurului.

Mai multe aici.

Mai multe articole despre:
femei sex cuplu horoscop zodie