MENIU

Cum știi că ai fost atacat energetic? Principalele simptome - Când trebuie să ceri ajutor

Cum știi că ai fost atacat energetic? Principalele simptome - Când trebuie să ceri ajutor/Foto: unsplash.com

Atacul energetic sau "vampirismul energetic" este real, există şi te poate afecta şi pe tine!

Conceptul de "atac energetic" face parte din anumite sisteme de credințe și practici spirituale, dar nu este recunoscut întru-totul susținut de știință. În anumite tradiții spirituale, se crede că oamenii pot fi afectați de energii negative sau entități, ceea ce poate duce la simptome fizice sau emoționale neplăcute, potrivit Mystic Mag, potrivit Astrosens.ro.

Dacă crezi că ai fost supus unui atac energetic sau ai experimentat schimbări bruşte în starea ta mentală sau fizică, este important să ții cont de următoarele aspecte:

Sănătate mentală: Înainte de a atribui schimbările tale de dispoziție sau stării de sănătate unui atac energetic, asigură-te că nu există alte explicații, cum ar fi stresul, anxietatea, depresia sau alte condiții medicale. Consultă un profesionist în domeniul sănătății mintale pentru evaluare.

Autopercepție: Uneori, senzația de a fi fost atacat energetic poate proveni din autopercepție sau credințe personale. Este important să fii conștient că mintea noastră poate interpreta diferit experiențele, iar gândurile și emoțiile noastre pot influența modul în care interpretăm ceea ce se întâmplă cu noi.

Caută ajutor! Dacă simți că experimentezi schimbări neobișnuite și te simți neliniștit, îngrijorat sau rău, este indicat să ceri sfaturi și ajutor de la profesioniști în domeniul sănătății mintale sau medicale.

De cele mai multe ori, atunci când un vampir energetic "te-a atacat", te vei simţi epuizat, fără poftă de mâncare şi fără chef de viaţă. În credinţa populară i se mai zice şi deochi. Încearcă să bei multă apă după un astfel de episod şi îţi vei reveni. De asemenea, câţiva paşi în aer liber îţi vor regla tensiunea şi vei simţi cum începi să-ţi recapeţi starea de bine.

Mai multe articole despre:
atac energetic simptome ajutor