MENIU

Cum se confruntă semnele zodiacale cu despărțirea. Zodia care reacționează cel mai urât

Zodia care reacționează cel mai urât la despărțire

Probabil cu toții am trecut măcar o singură dată printr-o despărțirea amoroasă, care ne-a frânt inima. Semnele zodiacale joacă un rol important în modul în care gestionezi o astfel de situație. Cei cărora li s-a frânt recent inima sau intenționează să frângă inima cuiva trebuie să știe ce a descoperit un numerolog despre felul în care fiecare zodie tratează o despărțire.

Berbec

Poți pretinde că nu-ți pasă, dar te simți nesigur în privința asta în adâncul sufletului tău. Preferi să-ți lași optimismul entuziast să facă totul pentru a uita durerea și să faci totul pentru a-ți demonstra devotamentul față de lucruri.

Taur

Urăști schimbarea impusă de noile circumstanțe și durează ceva mai mult să te adaptezi la a fi din nou singură. Încearcă să nu aduci în discuție durerea și neliniștea cauzate de o inimă zdrobită, dar fă un efort pentru a-ți păstra mintea limpede.

Gemeni

Ești mândru și superficial deoarece crezi că problema este la persoana care ți-a frânt inima. Gemenilor le place să se exprime, dezvăluindu-și personalitatea în timpul unei despărțiri.

Citește continuarea pe tabu.ro