MENIU

Cum să te machiezi ca să arăţi mai tânără

Nu ai nevoie de mine ca sa-ti spun asta: esti frumoasa la orice varsta! Ceea ce vreau totusi sa te invat este cum sa-ti pastrezi si la 40 de ani stralucirea de la 20.

Daca ti-au aparut deja primele riduri de expresie, atunci poti apela la secretele machiajului pentru ca tenul tau sa arate din nou proaspat si tanar. Cum pielea incepe sa se usuce si sa se subtieze pe masura ce inaintam in varsta, fardurile si rujul pe care le foloseai in urma cu cinci ani nu te vor mai avantaja acum.

Incepe cu primer-ul

Inainte de machiajul propriu-zis, tenul tau are nevoie de pregatire, pentru a-l uniformiza si a ascunde eventualele imperfectiuni. Prin urmare, primul produs pe care trebuie sa-l folosesti este primer-ul, ce functioneaza ca o baza pentru machiaj, ajutand fardul si fondul de ten sa se fixeze mai bine si sa nu se intinda inestetic.

Primer-ul se aplica dupa ce te-ai dat cu crema hidratanta si ai folosit lotiunea tonifianta, si are rolul de a „umple“ ridurile fine, facandu-le mai putin vizibile. In acelasi timp, matifiaza pielea (de aceea e indicat sa-l folosesti mai ales daca ai tenul mixt sau gras) si o protejeaza, fiind astfel bland si cu tenul sensibil.

Citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro.