MENIU

Cum să suporţi obiceiurile neplăcute ale partenerului tău

<p>5 calităţi ascunse pe care femeile le caută la bărbatul perfect</p>

Oamenii casatoriti deseori descopera ca, in ciuda iubirii initiale care i-a legat, au abilitatea de a se irita unul pe celalalt cu anumite obiceiuri particulare si frustrante pe care fiecare le are.

Este esential ca fiecare in parte sa aiba permanent in cap ca nimeni nu este perfect, cu totii avem ticuri enervante si cu o comunicare onesta si deschisa, problemele pot fi rezolvate, sfatuieste cuplurile terapeutul si psihologul clinic Sherine Khalil, autor a numeroase carti de specialitate si prin mana careia au trecut mii de cupluri casatorite.

Iata sugestii importante destinate sotiilor!

Nu te astepta ca sotul tau sa iti ghiceasca gandurile

Daca alegi sa suferi din cauza obiceiurilor partenerului tau fara sa vorbesti cu el, iti vei hrani emotiile negative si veti ajunge la resentimente si raceala in relatie. Comunicarea este cea care face sau desface o casnicie. Un sfat pretios, cand i te adresezi sotului tau, incepi cu “Eu” in loc de “Tu”. “Eu ma simt neiubita cand tipi la mine” in loc de “Tu ma faci sa ma simt neiubita cand tipi”. Afirmatiile cu “eu” evita acuzarea celuilalt pentru ce simti tu…nu sunt amenintatoare, pur si simplu ii spui ce simti. Este bine ca un cuplu sa lucreze la obiceiurile neplacute pe care le gaseste la celalalt de indata ce incep sa se confrunte cu ele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 

 

Mai multe articole despre:
gânduri partener obiceiuri neplăcute