MENIU

Cum sa le oferi ochilor expresivitate cu ajutorul machiajului? Afla cele mai utile secrete

Machiaj ochi/ Captură foto Lyla.ro

Ochii spun foarte multe despre o femeie, mulți bărbați susțin acest lucru și majoritatea cred că sunt cu adevărat oglindasufletului, așa cum zice și o vorba din popor.

Este timpul sa le oferi mai multa atentie si sa inveti cum sa-i scoti in evidenta. Iata cateva trucuri prin care poti face si tu asta.

Sprancenele
In functie de forma fetei tale, da-ti o forma si sprancenelor. Foloseste pentru a le contura un creion, fard sau ceara. Sprancenele iti scot in evidenta ochii.

Iluminator
Pentru un look simplu, dar care sa atraga atentia, foloseste iluminator in coltul interior al ochilor si pe linia sprancenelor.

Tus
Este foarte important sa folosesti tus pe linia ochilor, daca vrei sa-ti accentuezi privirea.

Creion alb
Aplica putin creion alb in partea de jos a ochilor pentru a da senzatia ca sunt mai mari. Mai poti aplica putin fard sau creion alb si in coltul interior al ochilor pentru a amplifica efectul.

Curbeaza-ti genele
Daca vrei ca genele tale sa aiba mai mult volum si sa-ti intensifici privirea, foloseste un aparat special pentru curbarea genelor si apoi aplica rimelul.

Rimelul
Pentru mai multa expresivitate a ochilor este indicat sa folositi un rimel pentru volum.

Rujul
Pentru ca ochii sa iasa in evidenta este recomandat sa folositi un ruj nude. Poti folosi si un gloss stralucitor, dar sa fie tot in nuante de nude.

Sursă text & foto: Lyla.ro