MENIU

Cum să faci fotografii de familie perfecte

Cum să faci fotografii de familie perfecte

Sa faci fotografii de familie perfecte este o adevarata provocare pentru oricine. Trebuie sa fii un bun fotograf, planificator, director si uneori pacifist.

Daca vrei sa realizezi un proiect de suflet care sa includa un portofoliu cu fotografii de familie perfecte, trebuie sa iei in considerare mai multe aspecte. Iata care sunt regulile pe care trebuie sa le respecti daca vrei sa ai parte de fotografii perfecte.

Ai rabdare                                                            

Cand trebuie sa lucrezi cu un grup de oameni, poate fi dificil sa iti pastrezi calmul. Trebuie sa ai foarte multa rabdare. Rezerva-ti timp pentru a aseza persoanele confortabil inainte sa incepeti fotografierea. Simte-te libera sa faci cat de multe fotografii este necesar ca sa ai de unde sa le alegi pe cele mai bune. Uneori, este dificil sa te hotarasti care sunt fotografiile cele mai bune, pana cand le vizualizezi pe calculator. Nu trebuie sa ai retineri atunci cand trebuie sa apesi pe butonul de captura.

Alege timpul si locatia

Dupa cum bine stii, o multime de factori pot afecta modul in care arata fotografiile. Daca vrei sa iti iasa pozele perfecte, ai grija unde alegi locatia si in ce perioada trebuie sa faci sedinta foto. Alege cu atentie, daca vrei sa faci poze langa un copac, nu uita ce umbre creeaza crengile si cum iti pot afecta acestea capodopera.

Citeşte mai mult pe feminis.ro

Mai multe articole despre:
familie fotografii