MENIU

Cum sa faci ca bucataria ta sa arate mai scumpa cu solutii ieftine

Cine nu isi doreste o locuinta ca in revistele de design de interior? Cand vine vorba de cheltuieli, insa, lucrurile nu sunt chiar atat de simple. O mobila cu un design clasic poate face o gaura serioasa in buget, iar despre cea realizata pe comanda nici nu mai incape vorba.

Asadar, ce este de facut pentru a-ti vedea visul realizat? Raspunsul este simplu: trebuie sa folosesti cateva trucuri care iti pot transforma bucataria intr-o incapere de care te vei indragosti la prima vedere si in care vei dori sa iti bei cafeaua de dimineata, uitand de living ori de balcon.

Afla si tu, in cele ce urmeaza, ce trebuie sa faci pentru a transforma o bucatarie ieftina intr-una de lux!

O bucatarie de milioane

Nu este deloc usor sa redecorezi o incapere, mai ales daca ai in vedere aspectul financiar. Totusi, exista cateva metode prin care o bucatarie ieftina poate arata ca una din revistele dedicate designului de interior.

Iata 10 sfaturi in acest sens:

1. Inlocuieste miciile detalii cu unele noi si neconventionale! De exemplu, daca schimbi manerele sertarelor si ale usilor dulapurilor cu unele care au un aspect modern sau cu unele handmade, care sa aminteasca de stilul inceputului de secol XX, vei reusi sa modifici aspectul bucatariei tale, pentru ca diferenta sta in detalii.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
produse bucătărie