MENIU

Cum să CÂŞTIGI BANI de Sărbători, în funcţie de ZODIE

Cum să CÂŞTIGI BANI de Sărbători, în funcţie de ZODIE

Nu vrei sa ramai cu gaura in buget dupa cheltuielile facute la sfarsitul anului? Exista activitati sezoniere care iti pot aduce un ban in plus si satisfactia ca le-ai facut altora perioada sarbatorilor mai frumoasa. Zodia ta decide cum poti sa transformi vacanta intr-o perioada profitabila!

Berbec

Atat femeile cat si barbatii nascuti in zodia Berbec sunt duri asa ca  vor castiga bani frumosi daca isi vor dedica timpul liber pentru a asigura paza unui magazin ori a unui imobil. Nu se lasa prea usor impresionati de amenintari si de delincventi asa ca vor face fata cu bine situatiilor dificile.

Taur

Iubesti natura asa ca poti face aranjamente DIY din frunze uscate, conuri si cetina de brad, pe care le poti vinde apoi cu usurinta fie pe retelele de socializare, fie la targurile de sezon. Nici varianta cantatului colindelor contra cost nu este exclusa.

Gemeni

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal nu au probleme de comunicare asa ca se vor descurca de minune in postura de spiridusi ai Mosului. Asadar, un job part-time la o firma de curierat ti se va potrivi manusa. De asemenea, si un job intr-un call center este potrivit pentru tine.

Citeşte mai mult pe feminis.ro

Mai multe articole despre:
bani horoscop zodie