MENIU

Cum poti schimba radical aspectul livingului cu doar 300 lei - 9 PASI simpli

Daca te-ai plictisit de aspectul livingului tau, dar nu stii cum ai putea sa-i schimbi infatisarea cu putinii bani ramasi dupa intoarcerea din vacanta, te invatam noi.

Iata cum poti reinnoi aspectul livingului cu un buget de doar 300 lei!

1. Perdele noi pentru un look fresh - 50 lei Stii prea bine ca perdelele si draperiile au darul de a schimba radical aspectul oricarei incaperi. Asa ca aloca cel putin 50 lei pentru a agata un set nou de perdele la fereastra din livingul tau. In aproape toate magazine specializate in comercializarea produselor pentru casa si gradina gasesti seturi de perdele de-a gata, taman bune de montat pe galeriile deja existente, multe dintre acestea la preturi rezonabile.

2. Cosuri impletite si cutii pentru organizarea bibliotecii - 50 lei Cateva cosuri impletite sau cateva cutii frumoase din plastic sau din carton – pe care le gasesti la preturi ce pornesc de la 15 lei bucata, in functie de dimensiuni si de materialul din care sunt confectionate – te vor ajuta sa-ti organizezi mai bine lucrurile si obiectele marunte din biblioteca, contribuind totodata la innoirea aspectului sufrageriei tale.

Articol integral si imagini pe casadex.ro.

Mai multe articole despre:
locuinţă schimbare perdele